Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu, obligat sa plateasca despagubiri de 50 de lei si sa prezinte scuze publice, dupa procesul pierdut cu Antenele

Adevărul Adevărul,
Radu Banciu, obligat sa plateasca despagubiri de 50 de lei si sa prezinte scuze publice, dupa procesul pierdut cu Antenele

Radu Banciu 45 de ani) va trebui sa plateasca despagubiri de 50 de lei si sa prezinte scuze publice in emisiunea Lumea lui Banciu dupa ce a pierdut definitiv un proces cu Antena 1 si Antena 3. Realizatorul a fost dat in judecata dupa ce a declarat ca reporteri ai trustului Intact au cerut unui lant de magazine sa goleasca rafturile de legume pentru a da iluzia lipsei de alimente. continuă pe Adevărul

B1 TV, amendat pentru comentariile xenofobe facute de Radu Banciu

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a decis, marti, 7 aprilie, sa amendeze B1 TV cu 30. 000 de lei, din cauza emisiuniiLumea lui Banciu, difuzata pe 4 februarie, in care realizatorul Radu Banciu a facut comentarii considerate xenofobe de majoritatea membrilor Consiliului, noteaza Mediafax.

Radu Banciu, despre eliberarea lui George Copos din penitenciar: A devenit scriitor. S-ar putea sa nu ne mai recunoasca (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre eliberarea lui George Copos. Omul de afaceri fost eliberat, marti, din penitenciar, dupa decizia magistratilor Tribunalului.

Radu Banciu despre visul ministerial si realitatea romaneasca: Suntem obligati ca o data la trei ani sa ne imbolnavim (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca romanii sunt dusi cu forta la medic de catre ministrul in exercitiu, Nicolae Banicioiu. Ministrul sanatatii.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )