Libnet.ro
UNICEF

06:31

Radu Banciu: Nu poate fi facuta nici cea mai vaga comparatie intre Liviu Dragnea si Nicolae Ceausescu (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Nu poate fi facuta nici cea mai vaga comparatie intre Liviu Dragnea si Nicolae Ceausescu (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu editorialul lui Ion Cristoiu in care il compara pe Liviu Dragnea cu fostul dictator Nicolae Ceausescu pentru felul in care a fost. continuă pe B1

Radu Banciu: Liviu Dragnea si Irina Tanase se potrivesc ca nuca in perete. El, o figura insipida de fost nomenclaturist marunt, ea o oarecare... (VIDEO, FOTO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu prezenta la Congresul PSD a Irinei Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, mai tanara cu 30 de ani decat acesta. Au fost si.

Radu Banciu: Liviu Dragnea si Irina Tanase se potrivesc ca nuca in perete. El, o figura insipida de fost nomenclaturist marunt, ea, o oarecare... (VIDEO, FOTO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu prezenta la Congresul PSD a Irinei Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, mai tanara cu 30 de ani decat acesta. Au fost si.

Orban: Vom depune motiunea de cenzura in momentul in care vom considera ca Guvernul este in cea mai proasta situatie

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului va fi depusa in momentul in care se va considera ca Guvernul este in cea mai proasta situatie, iar motiunea are sanse sa fie adoptata.

Ludovic Orban spune ca PNL va depunde o motiune de cenzura pana la finalul sesiunii parlamentare, in momentul in care Guvernul va fi in cea mai proasta situatie

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca o motiune de cenzura va fi initiata pana la sfarsitul acestei sesiuni, dar acest lucru se va intampla in momentul cel mai potrivit, cand va considera ca Guvernul este in cea mai proasta situatie si sunt cele mai mari sanse ca aceasta sa treaca.

Se schimba operatorul pentru spatiile verzi din Alba Iulia. O firma abonata la contracte, cea mai buna oferta pentru licitatia de aproape 5 milioane de euro

Firma Luxor LTD SRL, abonata la serviciile de intretinere si amenajare a spatiilor verzi din Alba Iulia in ultimii 15 ani, are cea mai buna oferta in cadrul procedurii de achizitie publica organizata de Primarie pentru un contract cu valoare estimata de aproape 5 milioane de euro corespunzator unei perioade de 4 ani, intre 2018 2022.

FOTO VIDEO A inceput Arctic Ultra, cea mai dura competitie din lume, cu patru romani la start. Tibi Useriu a trecut Cercul Polar pe primul loc

Cea mai dura competitie din lume, 6633 Arctic Ultra a inceput joi seara, 8 martie, la ora 20. 30 ora Romaniei), in nordul inghetat al Canadei, in apropiere de Cercul Polar. La start s-au aflat patru romani: Tibi Useriu, Avram Iancu, Polgar Levente si Florentina Iofcea. Tibi Useriu conduce inca de la inceput competitia.

Marti 13, cea mai ghinionista zi. Cum te feresti de cele trei ceasuri rele

Printre superstitiile legate de numarul 13 si de ziua de marti se numara cele care sustin ca intr-o astfel de zi nu este indicat sa incepi sa construiesti si, daca nu este absolut necesar, nici.

RAPORT Piata rezidentiala noua din Brasov trece prin cea mai buna perioada a sa

Anul trecut a adus finalizarea celui mai mare numar de locuinte in ansambluri rezidentiale din istoria postdecembrista a Brasovului, gradul de absorbtie fiind estimat la 95%, potrivit datelor Coldwell Banker Alpin, biroul local al companiei de consultanta imobiliara Coldwell Banker Romania.

Razboinicul care a salvat Europa de la islamizare. De ce a confiscat bunurile Bisericii pentru a impiedica cea mai mare invazie araba

O parte a specialistilor europeni in istoria Evului Mediu cred ca in anul 732 d. Hr. s-a consumat un moment de cotitura in istoria Europei. Mai precis, un razboinici bastard din neamul francilor, un geniu militar, a reusit sa stavileasca o invazie despre care se spune ca ar fi dus la islamizarea batranului continent.

Cea mai mica fosila de pui de pasare te va surprinde

Oamenii de stiinta au descoperit una dintre cele mai mici fosile care apartinea unui pui de pasare. Puiul a trait acum 127 milioane de ani si a apartinut unui grup de pasari primitive care au trait in era dinozaurilor. Fosilele pasarilor din aceasta perioada sunt extrem de rare, fosilele puilor fiind cele mai deosebite. Cercetatorii [].

ştiri de la B1

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )