Libnet.ro
UNICEF

18:00

Radu Banciu: Presa din Germania are scris, nu poze. Citeste nemtalaul, nu ca la noi

B1 B1,
Radu Banciu: Presa din Germania are scris, nu poze. Citeste nemtalaul, nu ca la noi

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, marti, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu difuzata de B1 TV, diferentele care sunt intre presa scrisa din Germania si presa scrisa din Romania. Acesta a prezentat un numar. continuă pe B1

Radu Banciu: Au venit aia de la Athos sa se roage la Basescu pentru eliberarea lui Becali

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu difuzata de B1 TV, dorinta calugarilor de la Muntele Athos veniti in Romania pentru a pleda in favoarea eliberarii lui Gigi.

Tensiuni intre Merkel si Putin dupa ce sovieticii au furat obiecte de arta din Germania nazista

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, i-a reprosat presedintelui rus, Vladimir Putin, cu ocazia inaugurarii unei expozitii la Muzeul Hermitage din Sankt-Petersburg, ca printre obiectele expuse se numara artefacte furate de Armata Rosie din Germania.

Vodafone, aproape de cea mai mare achizitie din 2007 pana in prezent: Ofera 7,7 miliarde euro pe cel mai mare operator de cablu TV din Germania

Vodafone a decis sa cumpere cel mai mare operator de cablu TV din Germania, Kabel Deutschland, cu 7,7 miliarde euro 10 miliarde dolari), aceasta fiind cea mai mare achizitie a sa din 2007 si pana in prezent, informeaza Reuters. Contopirea celor doua companii va crea unul dintre cei mai mari operatori de comunicatii integrate TV, internet si telefonie), cu venituri de 11,5 miliarde euro, iar la finalul tranzactiei Vodafone va avea 32,4 milioane clienti de telefonie mobila, 5 milioane de clienti de internet si 7,6 milioane de clienti TV in Germania.

Tensiuni intre Angela Merkel si Vladimir Putin privind obiecte de arta furate de Armata Rosie din Germania nazista

Cu ocazia inaugurarii unei expozitii de arta la Muzeul Hermitage din Sankt-Petersburg, Angela Merkel i-a reprosat presedintelui Vladimir Putin ca printre obiectele expuse se afla si artefacte furate de catre.

Cristian Diaconescu: Situatia din Transnistria are rolul de a impiedica parcursul european al Republicii Moldova

Situatia din Transnistria pare ca are rolul de a impiedica parcursul european al Republicii Moldova, este de parere consilierul prezidential Cristian Diaconescu. Acesta a precizat, in cadrul emisiunii X-Press de la.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )