Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu: Romania este in topul tarilor europene la colectat amenzi. La noi, amenzile sunt date numai din ura si pentru ca se poate, daca tot e starea de urgenta (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Romania este in topul tarilor europene la colectat amenzi. La noi, amenzile sunt date numai din ura si pentru ca se poate, daca tot e starea de urgenta (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre amenzile acordate in perioada starii de urgenta romanilor care nu au respectat restrictiile impuse de autoritati in contextul. continuă pe B1

Radu Banciu: Tanzania este un fel de Romanie. Teste putine, frica de coronavirus, frica de neant, frica de moarte (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu situatia bizara din Tanzania, unde presedintele tarii a comandat efectuarea de teste pentru depistarea COVID-19 nu doar pe oameni ci si.

Radu Banciu: UDMR incerca sa dezmembreze Romania, sa o dezarticuleze. Au venit cu cod aministrativ prin care limba maghiara sa devina obligatorie in anumite zone din Transilvania

Prezentatorul Radu Banciu a criticat dur, in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu, un articol aparut in publicatia online Liberatea care acataloga declaratia Presedintelui Klaus Iohannis referitoare.

Radu Banciu: Se va intampla in intr-o zi sa pierdem Ardealul. Este mai grav decat sa ramai fara un copil sau fara un picior, pentru ca identitatea nationala conteaza

Radu Banciu a vorbit in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre ce s-ar fi intramplat daca proiectul de lege prin care Ardealul ar fi primit autonomie, ar fi fost aprobat, dar si despre faptul ca.

Radu Banciu, despre COVID-19: Americanii au dovezi cu carul ca a plecat dintr-un laborator din Wuhan

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre teoria potrivit careia noul coronavirus care a provocat actuala pandemie provine de la un laborator din China. Potrivit ac.

Radu Banciu: Dilema Veche a durat cam cu vreo 2 decenii mai mult decat ar fi trebuit. Am fost unul dintre cei care s-a simtit tradat de acest scris de mana a doua

Radu Banciu a vorbit in emisiunea Lumea lui Banciu, de marti seara, despre inchiderea revistei Dilema Veche. Prezentatorul a declarat ca sfarsitul era previzibil pentru ca publicatia nu mai oferea continut de.

Cum a reusit Radu Banciu sa scape de amenda de 10.000 de lei pe care a primit-o cand se intorcea acasa, de la serviciu (VIDEO)

Radu Banciu scapa de amenda pe care i-au dat-o politistii, in noaptea de 8 aprilie, cand se intorcea acasa de la serviciu. Realizatorul B1 TV a explicat ca, desi nu avea legitimatie de serviciu si nici.

IOHANNIS: Romania sprijina aderarea tarilor din Balcanii de Vest la Uniunea Europeana

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat, miercuri, importanta consolidarii relatiilor cu Balcanii de Vest, aratand ca Romania sprijina aderarea acestor tari la Uniunea Europeana.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )