Libnet.ro
UNICEF

23:15

Radu Banciu: Tara arde si Vasile Blaga este in China si mananca scorpion si fat de urs de panda

B1 B1,
Radu Banciu: Tara arde si Vasile Blaga este in China si mananca scorpion si fat de urs de panda

Jurnalistul RaduBanciu a comentat, vineri seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, declaratiile lui Vasile Blaga facute in China. Vasile Blaga, in timp ce tara arde, este in. continuă pe B1

Vasile Blaga, in China: Colegii din PCC impartasesc aceleasi valori cu noi privind constructia unui partid

Presedintele PDL,Vasile Blaga, a declarat, vineri, in timpul vizitei pe care o face in China, ca cei din Partidul Comunist Chinez PCC) impartasesc aceleasi valori cu democrat-liberalii in tot ceea ce.

Vasile Blaga, presedintele PDL, despre Partidul Comunist Chinez: Incredibil, dar colegii nostri chinezi - si asta ma bucura - impartasesc aceleasi valori cu noi in tot ceea ce inseamna constructia unui partid

Liderul PDL Vasile Blaga face o vizita oficiala in China alaturi de o delegatie din care mai fac parte Emil Boc, Anca Boagiu, Andreea Paul si Gheorghe Flutur. Dupa o intilnire cu delegatia Partidului Comunist Chinez, Vasile Blaga a spus, potrivit editiei in limba romana a Radio China International: Incredibil, dar colegii nostri chinezi, practic, si asta ma bucura, impartasesc aceleasi valori cu noi in tot ceea ce inseamna constructia unui partid, pornind de la necesitatea atragerii in partid a elitelor locale, pentru a da valoare organizatiilor, cat si a modului in care te raportezi la cetatean.

Radu Banciu, despre divortul Gabrielei Cristea: Cum sa te desparti asa in public? Si pe bani! Astia-s niste nimeni

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, joi, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu difuzata de B1 TV, divortul dintre Gabriela Cristea siMarcel Toader. Acesta a condamnat divortul public dintre cei doi,.

Radu Banciu: Daniel Barbu, despre care nimeni nu stie ca e ministrul Culturii, s-a trezit el sa vorbeasca despre Angela Merkel

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, declaratiile ministruluiCulturii Daniel Barbu vizavi de intalnirea premierului Ponta cu cancelarul.

Radu Banciu: Politic, dupa Crin Antonescu nu poate fi decat neantul. Fie dinastia Cacarilor, ori nu va mai fi deloc

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, despre viitorul politic dupa era Crin Antonescu. Rolul asta de paiata, a pomenit si Traian Basescu.

Radu Banciu: Politic, dupa Crin Antonescu nu poate fi decat neantul. Fie dinastia Cacarailor, ori nu va mai fi deloc

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, despre viitorul politic dupa era Crin Antonescu. Rolul asta de paiata, a pomenit si Traian Basescu.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )