Libnet.ro
UNICEF

19:45

Radu Banciu: Toate padurile din aceasta tara sunt ale PSD-ului (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Toate padurile din aceasta tara sunt ale PSD-ului (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit, vineri seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 Tv despre dosarul retrocedarilor ilegale de paduri si terenuri agricole, in care sunt urmariti penal si. continuă pe B1

Radu Banciu: Cu cat esti o tara mai parlita, cu atat iti tai padurile mai repede. De aici provine Ebola (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, miercuri seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, despre epidemia de Ebola. Cu cat esti o tara mai parlita pe Glob, cu atat iti tai padurile mai repede.

Radu Banciu: A fi magistrat si turnator in acelasi timp este cea mai crasa incompatibilitate posibila (VIDEO)

RaduBanciu a afirmat, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, ca Victor Ponta nu ar mai putea fi presedinte decat intr-o dictatura pentru ca tandemul turnator -.

Turbulentele politice din aceasta perioada nu par sa influenteze cursul leului. Moneda nationala se tranzactiona la 4,43/euro, in linie cu pietele globale

Scandalurile politice prin care trecem nu pare sa aiba vreo influenta pe cursul de schimb al monedei nationale. Cu toate scandalurile Microsoft sau cel legat de pretinsa apartenenta a premierului la un serviciu de informatii, leul se tranzactioneaza intr-un interval ingust in fata monedei europene. Leul a avut o evolutie statica pe parcursul orelor de tranzactionare locale, situandu-se la finalul acestora la 4,4120/EUR, insa dupa acestea moneda nationala a inceput sa piarda teren, in linie cu evolutiile pietelor globale. Tranzactionarea in orele respective ce sunt caracterizate de o lichiditate mult mai scazuta a trimis leul aproape de 4,4320/EUR insa acesta a revenit acum la 4,42/EUR. Cresterile inregistrate de indicii futures ai burselor europene par favorabile leului asa ca preferam sa credem ca acesta se va apropia incet de pragul 4,41/EUR, scriu joi economistii ING intr-o nota destinata investitorilor.

Unui hot din Marea Britanie i-a fost interzis accesul in toate barurile din Londra pe o perioada de 25 de ani

Unui britanic i-a fost interzis accesul in toate barurile din Londra dupa ce a recunoscut ca a participat la numeroase furturi. Rodney Williams, in varsta de 34 de ani, nu mai are voie sa intre in niciun local din cele apoximativ 35000 de mii care se regasesc in capitala Marii Britanii, relateaza The Independent.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )