Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu: Turcescu a fost santajat in ultimul hal sa recunoasca faptul ca e un fariseu (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Turcescu a fost santajat in ultimul hal sa recunoasca faptul ca e un fariseu (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, duminica seara, in emisiunea Lumea lui Banciude pe B1 TV, momentul in care jurnalistul Robert Turcescu s-a deconspirat ca ofiter acoperit. Ati fost martorii unui denunt. continuă pe B1

Radu Banciu: Turcescu a fost santajat in ultimul hal sa recunoasca faptul ca e un fariseu

Radu Banciu a comentat, duminica seara, in emisiunea Lumea lui Banciude pe B1 TV, momentul in care jurnalistul Robert Turcescu s-a deconspirat ca ofiter acoperit. Ati fost martorii unui denunt.

Radu Banciu: Daca Robert Turcescu nu recunostea ce a recunoscut, astazi era la puscarie (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seara, in cadrul emisiunii sale Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, marturisirea lui Robert Turcescu vizavi de faptul ca a fost ofiter acoperit, estimand ca daca.

Radu Banciu: Eveniment planetar marca PSD, candidatul extraterestru Victor Ponta isi lanseaza proiectul pe Arena Nationala (VIDEO)

Radu Banciu a comentat vineri seara, in emisiunea Lumea lui Banciu de pe B1 Tv lansarea candidaturii lui Victor Ponta la prezidentiale, care va avea loc pe Arena Nationala dinBucuresti, in fata a.

Radu Banciu: Ce ni se pregateste pentru acest noiembrie este un fel de mineriada (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciude pe B1 TV, lansarea candidaturii la alegerile prezidentiale a lui Victor Ponta, de pe Arena Nationala.

Primarul din Ludus a trecut de la PNL la PSD: Liderul PNL Mures spune ca edilul a fost santajat

Primarul orasului Ludus, Cristian Moldovan, a trecut de la PNL la PSD, in timp ce liderul PNL Mures, Ciprian Dobre, spune ca edilul ar fi fost santajat pentru a face acest lucru. Primarul orasului Ludus a.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )