Libnet.ro
UNICEF

19:15

Radu Banciu: Ultima declaratie a Vioricai Dancila, una de vacar care s-a suparat pe satul sau. Putinele idei pe care le mai avea s-au ratacit in acest discurs absolut nevrednic de un fost premier (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Ultima declaratie a Vioricai Dancila, una de vacar care s-a suparat pe satul sau. Putinele idei pe care le mai avea s-au ratacit in acest discurs absolut nevrednic de un fost premier (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre ultimul discurs sustinut de Viorica Dancila ca premier, in contextul in care guvernul Orban a primit votul de investitura al. continuă pe B1

Tatal unui bebelus de la Maternitatea Focsani, despre vizita Vioricai Dancila: Mamicile au primit paturi si perne noi, care au fost luate inapoi

Tatal unui bebelus nascut la Spitalul Judetean Sf. Pantelimon din Focsani, spital vizitat duminica de catre Viorica Dancila si Sorina Pintea, a postat pe Facebook, indignat, ce a urmat dupa vizita celor doua. Mamicile din spital au primit perne si paturi noi inainte de vizita, dar acestea au fost luate inapoi imediat dupa plecarea Vioricai Dancila si Sorinei Pintea.

P Radu Banciu se inscrie la maratonul de 8 ore. Cea mai tare provocare din sport in acest sezon este la Look

Opt ore de emisiune live, in fiecare duminica, incepand cu ora 15:30, pe Look Plus si lookplus. ro. Aceasta este provocarea spectaculoasa pe care Radu Banciu o propune de duminica aceasta fanilor celor mai tari campionate din Europa, in emisiunea Fotbal All Inclusive. Radu Banciu, alaturi de super invitati, vor comenta in fiecare duminica intr-un maraton de 8 ore cele mai tari evenimente live, meciuri, faze fresh si declaratii din sport imediat dupa meciuri.

Radu Banciu revine la presa sportiva cu o emisiune de 8 ore: Se va vorbi fara clisee despre sport

Radu Banciu va modera un talk show sportiv, care va avea opt ore si va fi difuzat atat pe micile ecrane, cat si in online. in paralel, realizatorul va continua colaborarea cu B1 TV.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )