Libnet.ro
UNICEF

21:45

Radu Banciu: Zavoranu l-a facut zdrente pe Badea pentru ca nu recunoaste relatia lor

B1 B1,
Radu Banciu: Zavoranu l-a facut zdrente pe Badea pentru ca nu recunoaste relatia lor

Jurnalistul Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1TV, atacul lansat de Oana Zavoranu la adresa lui Mircea Badea. Zavoranu are un atac virulent, in stilu-i. continuă pe B1

Radu Banciu: Zavoranu l-a facut zdrente pe Mircea Badea pentru ca nu recunoaste relatia lor. O arunca si pe aia cu o avea mica (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1TV, atacul lansat de Oana Zavoranu la adresa lui Mircea Badea. Zavoranu are un atac virulent, in stilu-i.

Radu Banciu: Tania Budi s-a culcat cu Bittman si Viziru din razbunare ca n-a ajuns la Plesu

Jurnalistul Radu Banciu a comentat in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV declaratia antologica a Taniei Budi referitoare la barbatii pe care ii prefera. Aceasta a declarat.

Radu Banciu: Cine spune ca Basescu il va mai numi pe Ponta premier? Poate sa aleaga pe cineva de la UNPR sau chiar UDMR

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, marti, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV ce sanse mai are Victor Ponta sa fie numit premier dupa alegerile parlamentare din decembrie. Dupa.

Radu Banciu: Daca eram Adrian Nastase, il impuscam pe politist ca sa ma sinucid cum se cuvine

Jurnalistul Radu Banciu a comentat luni in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, tentativa de sinucidere a lui Adrian Nastase din luna iunie, apreciind ca fostul premier ar fi trebuit sa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )