Libnet.ro
UNICEF

08:16

Radu Beligan: M-am nascut o data cu Romania Mare. Sunt ombilical legat de ea.

România Liberă România Liberă,
Radu Beligan: M-am nascut o data cu Romania Mare. Sunt ombilical legat de ea.

Maestrul Radu Beligan, in varsta de 95 de ani, a primit duminica seara la Teatrul National din Bucuresti certificatul Guinness World Records, care atesta ca este cel mai longeviv actor din lume care inca mai joaca. Dupa ce sambata, maestrul Beligan a inaugurat Gongul Thaliei in Piata Timpului din Bucuresti, locul unde se afla Aleea Celebritatilor, si si-a sarbatorit implinirea a 95 de ani de viata dintre care 75 de teatru jucand la Teatrul Metropolis in spectacolul Lectia de violoncel, . continuă pe România Liberă

Radu Beligan a implinit 95 de ani. Maestrul a devenit CEL MAI LONGEVIV actor aflat pe scena

Radu Beligan s-a nascut pe 14 decembrie 1918. Este un artist cu o bogata activitate in teatru, film televiziune si radio, actor si regizor cu un repertoriu complex, clasic si modern, fiind considerat unul dintre.

Radu Beligan inplineste 95 de ani. 75 i-a dedicat actoriei.

Radu Beligan inplineste, sambata, varsta de 95 de ani, dintre care 75 au actoriei. Duminica, va primi titlul de cel mai longeviv actor. De ziua sa, actorul va juca in premiera piesei Lectia de violoncel, alaturi de fiica sa, Lamia Beligan. Citeste si: Maestrul Radu Beligan, la 95 de ani de viata si 75 de teatru Radu Beligan va primi, duminica, titlul de cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena unui teatru din partea Cartii Recordurilor. Cu ocazia aniversarii marelui actor vor .

VIDEO Radu Beligan implineste 95 de ani si 75 de ani de cariera: Teatrul este in continuare la loc de cinste in sufletul romanilor

Radu Beligan a declarat, sambata, la evenimentul de inaugurare a Gongului Thaliei de pe Aleea Celebritatilor din Capitala, ca, dupa timpul petrecut in slujba teatrului, poate afirma cu evidenta satisfactie ca nobila meserie este in continuare la loc de cinste in sufletul romanilor. La evenimentul de inaugurare a acestui simbol ce marcheaza 200 de ani de istorie a teatrului in Bucuresti au participat, pe langa cetateni veniti sa-i ureze La multi ani! lui Radu Beligan, la implinirea varstei de 95 de ani si a 75 de ani de cariera, si actori care si-au dedicat viata teatrului, relateaza Mediafax.

Radu Beligan a primit certificatul de intrare in Cartea Recordurilor de la Catalin Maruta, pe scena Teatrului National

Dupa ce a jucat in binecunoscutul spectacol Egoistul, pe scena Teatrului National din Bucuresti TNB), Radu Beligan a primit, duminica seara, certificatul care atesta ca este cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena unui teatru, la o zi dupa ce a implinit 95 de ani. Emotionat, maestrul Beligan a spus ca iubeste publicul si ca datorita lui a ajuns unde este astazi.

Radu Beligan, la primirea certificatului Guinness World Records: Sunt rezultatul iubirii pe care publicul mi-a aratat-o. ii datorez totul

Radu Beligan a primit, duminica seara, la Teatrul National Bucuresti, certificatul Guinness World Records care atesta ca este cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena unui teatru, declarand ca.

Radu Beligan, oficial in Cartea Recordurilor

Radu Beligan a intrat oficial in Cartea Recordurilor, ca cel mai longeviv actor in activitate pe scena de teatru. Distinctia a fost acordata aseara, la finalul piesei Egoistul in care a jucat la Teatrul National.

VIDEO Actorul Radu Beligan a sarbatorit 95 de ani pe scena: Prea multa iubire ma doare

Sambata seara, de ziua sa, actorul si regizorul Radu Beligan a jucat in spectacolul Lectia de violoncel, prezentat in premiera la Teatrul Metropolis. La finalul reprezentatiei, personalitatile prezente i-au oferit flori si cadouri si i-au cantat La multi ani in jurul unui tort ce reprezenta in cele mai mici detalii o scena de teatru.

Radu Beligan implineste 95 de ani: Va intra in Cartea Recordurilor pentru cel mai longeviv actor inca in activitate (VIDEO)

Radu Beligan inplineste, sambata, varsta de 95 de ani, dintre care 75 au fost dedicati carierei de actor, relateaza Evenimentul Zilei. De ziua sa, actorul va juca in premiera piesei Lectia de.

Gongul Thaliei, simbolul teatrului, va fi inaugurat in Piata Timpului din Capitala cu ocazia aniversarii lui Radu Beligan

Radu Beligan va fi sarbatorit, sambata, in Piata Timpului din Capitala, acolo unde se va inaugura simbolul teatrului, Gongul Thaliei. Evenimentul va avea loc la ora 12. 00, pe Aleea Celebritatilor.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2642 seconds )