Libnet.ro
UNICEF

16:30

Radu Beligan, mesaj pentru Victor Ponta: Tara asta are nevoie de un presedinte tanar si energic

B1 B1,
Radu Beligan, mesaj pentru Victor Ponta: Tara asta are nevoie de un presedinte tanar si energic

Maestrul Radu Beligan i-a transmis un mesaj de sustinere lui Victor Ponta, in lupta pentru Cotroceni, relateaza Romania TV. il sustin pe Victor Ponta, pentru ca tara asta are nevoie de un Presedinte tanar si. continuă pe B1

Radu Banciu: Eveniment planetar marca PSD, candidatul extraterestru Victor Ponta isi lanseaza proiectul pe Arena Nationala (VIDEO)

Radu Banciu a comentat vineri seara, in emisiunea Lumea lui Banciu de pe B1 Tv lansarea candidaturii lui Victor Ponta la prezidentiale, care va avea loc pe Arena Nationala dinBucuresti, in fata a.

Martin Schulz catre Victor Ponta: Avem o misiune comuna la nivel european

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, i-a transmis sambata liderului social-democratilor, Victor Ponta, un mesaj de solidaritate, amintind ca este un bun prieten si colaborator al acestuia si al.

Victor Ponta: Iese soarele si in tara noastra

In discursul de la lansarea candidaturii sale, Victor Ponta a vorbit despre marea unire a romanilor.

Victor Ponta, despre o noua suspendare a presedintelui: Sa avem grija sa nu fie al 3-lea mandat al lui Basescu/ A fost o intamplare faptul ca lansarea la prezidentiale a fost de ziua mea

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat sambata seara, la Antena 3, ca nu va ezita sa sustina o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu daca exista toate argumentele si costurile pentru tara sunt acceptabile, adaugand insa ca este necesara totusi atentie pentru ca Basescu sa nu aiba astfel un al treilea mandat.

Victor Ponta a ajuns la Arena Nationala

Insotit de sotia sa, Daciana Sarbu, Victor Ponta a ajuns la Arena Nationala cu zece minute inainte de inceperea lansarii candidaturii sale. 000 de delegati adusi din toata tara au umplut stadionul. Liderii PSD fac baie .

VIDEO Victor Ponta si-a lansat candidatura la prezidentiale, de ziua sa, in fata a zeci de mii de oameni, pe Arena Nationala: Sunt Victor Viorel Ponta. Va chem sa fim impreuna in batalia pentru marea unire a romanilor

Premierul Victor Ponta si-a lansat sambata, cand a implinit 42 de ani, candidatura in alegerile prezidentiale, pe Stadionul Arena Nationala, in fata a cateva zeci de mii de membri ai PSD-UNPR-PC, dar si simpatizanti. Evenimentul a inceput la ora 16. 00 si s-a incheiat dupa discursul lui Ponta, in jurul orei 17. Intra in articol pentru a urmari inregistrarea VIDEO de la eveniment si pentru principalele momente ale evenimentului.

Victor Ponta: Traian Basescu a fost ofiter al Securitatii. Este unul dintre motivele pentru care nu l-am votat

Presedintele Traian Basescu a fost ofiter al Securitatii, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta, adaugand ca acesta a fost unul dintre motivele pentru care nu l-a votat pe Basescu pentru functia de presedinte al Romaniei, potrivit Mediafax.

Victor Ponta: Vreau sa fiu presedintele Romaniei

Premierul Victor Ponta si sotia sa, Daciana Sarbu, au fost invitatii Alessandrei Stoicescu, sambata seara, la QA, dupa lansarea grandioasa in cursa pentru Cotroceni. E o zi speciala nu pentru mine,.

Mesajul evenimentului de lansare al candidatului stangii: Tineti minte trei cuvinte-Victor Ponta Presedinte

Lansarea candidatului Victor Ponta este una de forta cu siguranta. Prezenta a numerosi invitati din Europa, a premierului Republicii Moldova si cei peste 50. 000 de participanti arata ca PSD-ul intentioneaza sa nu mai faca nici o greseala in campania pentru presedinte.

Victor Ponta, lansare oficiala in cursa pentru Palatul Cotroceni

Victor Ponta isi lanseaza candidatura la presedintia Romaniei. Evenimentul are loc chiar de ziua sa de nastere. implineste astazi 42 de ani. Lansarea candidatului este facuta printr-un show grandios, pe.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )