Libnet.ro
UNICEF

11:46

Radu Ghetea, schimbat de la conducerea CEC Bank dupa 10 ani: Cine i-ar putea lua locul

B1 B1,
Radu Ghetea, schimbat de la conducerea CEC Bank dupa 10 ani: Cine i-ar putea lua locul

Radu Ghetea a fost schimbat de la conducerea CEC Bank dupa 10 ani. Noul director al CEC va fi Dan Sandu, fost vicepresedinte al Volksbank, potrivit unor surse citate de Profit. ro. Ghetea este presedinte al CEC. continuă pe B1

Surse: Radu Ghetea, schimbat de la conducerea CEC Bank dupa 10 ani

Adunarea Generala a Actionarilor CEC Bank s-a reunit ieri pentru schimbarea lui Radu Ghetea de la conducerea bancii de stat, au declarat pentru Profit. ro surse apropiate. Noul director al CEC va fi Dan Sandu, fost vicepresedinte al Volksbank, conform acelorasi surse.

Radu Ghetea, schimbat de la conducerea CEC Bank, dupa 10 ani. Noul director va fi Dan Sandu

Adunarea Generala a Actionarilor CEC Bank s-a reunit vineri pentru schimbarea lui Radu Ghetea de la conducerea bancii de stat. Noul director al CEC va fi Dan Sandu, fost vicepresedinte al Volksbank.

Radu Ghetea, schimbat de la conducerea CEC Bank. Noul director va fi Dan Sandu

Adunarea Generala a Actionarilor CEC Bank s-a reunit vineri pentru schimbarea lui Radu Ghetea de la conducerea bancii de stat. Noul director al CEC va fi Dan Sandu, fost vicepresedinte al Volksbank.

Radu Gratian Ghetea, schimbat de la conducerea CEC Bank

Radu Gratian Ghetea ar fi fost inlocuit, vineri, de la conducerea CEC Bank de catre AGA, cu Dan Sandu, fostul vicepresedinte al Volskbank. Dan Sandu a declarat pentru mediafax. ro ca a fost contactat de.

Ghetea, inlocuit de la conducerea CEC dupa 10 ani - surse

Adunarea Generala a Actionarilor CEC Bank s-a reunit vineri pentru schimbarea lui Radu Ghetea de la conducerea bancii de stat, au declarat pentru Profit. ro surse apropiate situatiei.

Ghetea, dat jos de la conducerea CEC dupa 10 ani - surse

Adunarea Generala a Actionarilor CEC Bank s-a reunit vineri pentru schimbarea lui Radu Ghetea de la conducerea bancii de stat, au declarat pentru Profit. ro surse apropiate.

Business report: Refugiatii care vin pe Marea Neagra baga spaima in turistii de pe navele de croaziera; Agricultura bate bursa. SIF Moldova pariaza pe afine, despre care spune ca au un randament peste cel al piatei de capital; Ionut Dumitru, presedintele

Salariile romanilor au crescut cel mai mult din UE, dupa ce s-au majorat lefurile la stat. Costul orar cu mana de. Radu Ghetea, schimbat de la conducerea CEC Bank dupa 10 ani. Noul director va fi Dan Sandu - surse. Adunarea Generala a Actionarilor CEC Bank s-a reunit astazi pentru.

Finantele discuta schimbarea conducerii CEC Bank

Schimbarea conducerii executive a CEC Bank este pusa in discutie in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor AGA) programata pentru astazi, dupa cum ne-au spus unele surse apropiate situatiei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2902 seconds )