Libnet.ro
UNICEF

20 Mai.

Radu Mazare: Am declarat ca ma gandesc sa demisionez daca sistemul nu se schimba, nu ca demisionez

Antena3 Antena3,
Radu Mazare: Am declarat ca ma gandesc sa demisionez daca sistemul nu se schimba, nu ca demisionez

Primarul Constantei, Radu Mazare, a explicat, marti, ca declaratia sa referitoare la retragerea din functiile pe care le detine a fost prost interpretata. Sa nu ne grabim, este o chestiune personal. continuă pe Antena3

VIDEO Radu Mazare: Nu demisionez de la primarie. Nu iau decizia de a ma retrage din politica atunci cand vor adversarii

Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat marti, intrebat daca se retrage de la primarie si din viata politica, asa cum a spus ca va face daca dupa alegeri nu se schimba sistemul construit in zece ani, ca nu isi va da demisia decat atunci cand va dori el, nu cand vor adversarii sai politici.

Radu Mazare: Daca sistemul lui Basescu nu se schimba, ma retrag de tot

Primarul Constantei, Radu Mazare, a venit la vot insotit de mama sa si a declarat ca daca sistemul construit de Basescu, un sistem bazat pe ura nu se schimba, el va iesi din politica, conform.

Radu Mazare s-a razgandit: Nu am spus ca demisionez daca nu iese Ponta

Desi inainte de alegeri sustinea ca se va retrage din viata politica, Radu Mazare a afirmat marti ca isi va continua mandatul de primar la Constanta, precizand ca nu a afirmat ca va demisiona daca nu iese.

Radu Mazare s-a razgandit: Nu am spus ca demisionez daca nu iese Ponta (VIDEO)

Desi inainte de alegeri sustinea ca se va retrage din viata politica, Radu Mazare a afirmat marti ca isi va continua mandatul de primar la Constanta, precizand ca nu a afirmat ca va demisiona daca nu iese.

isi va respecta Radu Mazare promisiunea?

Duminica, in ziua turului al doilea, primarul Constantei, Radu Mazare, anunta ca intentioneaza sa se retraga din politica, in cazul unui esec al lui Victor Ponta. Daca lucrurile nu se schimba . si chiar daca castiga cine trebuie si lucrurile nu se schimba, sistemul pentru care umblu imbracat asa de 10 ani. , vreau sa ma retrag nu numai de la primarie, dar o sa ma retrag de tot. si din tara.

Mazare: Daca sistemul construit de Basescu va ramane, eu vreau sa ies din politica

Radu Mazare, primarul Constantei: Ma uitam la televizor si am constatat cu stupoare ca mama unuia dintre candidati seamana perfect cu mama si atunci am luat decizia sa vin la vot cu mama pentru ca ea are buletin de Bucuresti si oricum vota in Constanta, intr-o sectie pe liste suplimentare. Am spus ca de data asta nu cu fete, nu cu pensionari, ci cu mama la vot.

Alexandru Bajdechi, student in primul an la Facultatea de Drept, a inceput sa stranga semnaturi pentru demiterea primarului Radu Mazare prin referendum

Alexandru Bajdechi, student in primul an la Facultatea de Drept din Bucuresti, a declarat pentru HotNews. ro ca a inceput sa stranga semnaturi pentru demiterea primarului Constantei, Radu Mazare, prin referendum, daca acesta nu isi va da demisia asa cum a promis. Inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale, Mazare a declarat ca se va retrage din viata politica daca Victor Ponta pierde cursa prezidentiala.

Radu Mazare a fost audiat marti la Curtea de Apel Bucuresti in dosarul in care este acuzat de coruptie: Ma retrag daca sunt haituit in continuare!

Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost audiat marti la Curtea de Apel Bucuresti, unde magistratii au luat in discutie un nou termen in dosarul in care acesta este acuzat de retrocedari ilegale. Prejudiciul din dosar: 114 milioane de euro. Urmatorul termen din dosar se va judeca pe 16 decembrie.

Parerea lui Radu Mazare despre Klaus Iohannis: Nemtii sunt oameni seriosi. Sper ca el sa normalizeze situatia

Radu Mazare, primarul Constantei, si-a exprimat increderea in Klaus Iohannis, invingatorul de la alegerile prezidentiale din 16 noiembrie 2014. Mazare a vorbit pentru prima oara despre rudele sale de origine germana de la Constanta.

Partenerul de afaceri al lui Radu Mazare, Avraham Morgenstern, a fost retinut de DNA

Partenerul de afaceri al lui Radu Mazare a fost retinut de procurorii DNA. Este vorba despre Avraham Morgenstern - reprezentant al firmei care a construit campusul de locuinte sociale Henri Coanda. Acesta i-ar fi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )