Libnet.ro
UNICEF

10:01

Radu Mazare, dus la iCCJ pentru confirmarea mandatului de arestare preventiva

Antena3 Antena3,
Radu Mazare, dus la iCCJ pentru confirmarea mandatului de arestare preventiva

Un complet de trei judecatori de la Instanta suprema a discutat, marti, cererea fostului primar al Constantei, Radu Mazare, de revocare a mandatului de arestare preventiva emis in dosarul Polaris, dupa. continuă pe Antena3

Radu Mazare NU scapa de inchisoare - Decizia de ULTIM MOMENT a Curtii Supreme

Radu Mazare nu a reusit sa-i impresioneze pe magistratii de la Curtea Suprema. ICCJ aa decis, marti, sa mentina arestul preventiv pentru fostul edil al Constantei, pe o perioada de 60 de zile, incepand din.

Radu Mazare, scos din arest si dus la Curtea Suprema: Fostul primar, audiat in dosarul Polaris in care a fost condamnat la aproape 10 ani de inchisoare

Radu Mazare a fost dus, marti in jurul orei 11:30, in fata judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie. Acesta a fost adus cu o duba a politiei pentru a fi prezent la un nou termen in dosarul.

Cum arata Radu Mazare dupa doua saptamani in inchisoare - VIDEO

Antena 3 a prezentat primele imgini cu Radu Mazare, dupa doua saptamani de inchisoare. Fostul edil al Constantei a fost adus la inalta Curte de Casatie si Justitie. Instanta Suprema a respins.

Curtea Suprema mentine masura arestarii preventive a lui Radu Mazare

Instanta suprema a decis marti mentinerea masurii arestarii preventive in cazul fostului primar al Constantei, Radu Mazare, care care a fost luata in dosarul 'Polaris'. Decizia nu a este definitiva si poate fi contestata in 48 de ore.

Radu Mazare cere revocarea arestului preventiv, pe motiv ca executa o pedeapsa privativa de libertate in alt dosar

Radu Mazare a cerut, marti, magistratilor Curtii Supreme, revocarea arestului preventiv dispus in dosarul Polaris. Potrivit aparatorilor sai, scopul masurii preventive nu mai poate fi atins, deoarece fostul edil deja este incarcerat in urma unei decizii definitive.

UPDATE Curtea Suprema a respins cererea lui Radu Mazare de revocare a arestului preventiv

Curtea Suprema a respins marti cererea lui Radu Mazare de revocare a arestului preventiv dispus in dosarul Polaris. Potrivit aparatorilor sai, scopul masurii preventive nu mai poate fi atins, deoarece fostul edil deja este incarcerat in urma unei decizii definitive.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )