Libnet.ro
UNICEF

01:06

Radu Mazare a fost dus la Curtea Suprema. Afla azi daca se va alatura clubului select de dupa gratii. Edilul de la malul marii ar putea respira 30 de zile briza din inchisoare

Antena3 Antena3,
Radu Mazare a fost dus la Curtea Suprema. Afla azi daca se va alatura clubului select de dupa gratii. Edilul de la malul marii ar putea respira 30 de zile briza din inchisoare

UPDATE: Radu Mazare a fost adus la inalta Curte de Casatie si Justitie----Radu Mazare afla astazi daca va sta 30 de zile in spatele gratiilor. Edilul de la malul marii a petrecut deja prima noapte in. continuă pe Antena3

Radu Mazare, adus cu mandat la Curtea Suprema: Procurorii DNA cer arestarea lui pentru 30 de zile (VIDEO)

Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost adus, marti, cu mandat la sediulinaltei Curti de Casatie si Justitie. Procurorii DNA cer arestarea acestuia pentru 30 de zile, pentru ca a luat mita 9 milioane de.

Radu Mazare a fost retinut pentru 24 de ore: Sunt pregatit pentru orice, am la mine trening, o carte, o cruce si mancare

10 - Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a fost retinut de DNA pentru 24 de ore, intr-un dosar deschis dupa ce edilul a fost reclamat la DNA de Agentia Nationala de Integritate.

Radu Mazare afla azi daca se va alatura clubului select de dupa gratii. Edilul de la malul marii ar putea respira 30 de zile briza din inchisoare

Radu Mazare afla astazi daca va sta 30 de zile in spatele gratiilor. Edilul de la malul marii a petrecut deja prima noapte in arest si va fi adus astazi in fata judecatorilor. Mazare a fost scos in catuse.

Primarul Constantei, Radu Mazare, ar putea afla marti daca va fi arestat

Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, afla marti daca va fi cercetat in spatele gratiilor sau va primi o masura mia blanda. Asta dupa ce magistratii Curtii SUpreme vor lua in discutie propunerea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit mita noua milioane de euro.

Radu Mazare afla, marti, daca va fi arestat pentru 30 de zile

Primarul Constantei, Radu Mazare, si omul de afaceri, Sorin Strutinsky, vor fi prezentati, marti, la inalta Curte de Casatie si Justitie cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Radu Mazare, retinut pentru 24 de ore pentru luare de mita

Primarul Radu Mazare a fost retinut, luni seara, pentru 24 de ore pentru luare de mita, intr-un dosar deschis dupa ce edilul a fost reclamat la DNA de Agentia Nationala de Integritate ANI)Mazare a fost audiat.

100 de minute. De ce a fost retinut Radu Mazare

Radu Mazare asteapta si el sa afle daca instanta aproba cererea DNA de arestare preventiva. Mazare a ajuns ieri la DNA in urma unei plangeri facute de Horia Georgescu si a plecat, seara,.

Pentru ce infractiuni a fost retinut Radu Mazare. A primit mita de 9 milioane de euro

Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii anticoruptie pentru; luare de mita trei infractiuni), abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit si conflict de interese doua infractiuni), potrivit unui comunicat DNA.

Radu Mazare si glumele despre puscarie. Cum arata adevaratul Beci Domnesc, aflat in Vrancea, la Odobesti

Primarul Radu Mazare a declarat cu o zi in urma ca arestului Politiei Capitalei i se mai zice Beciul Domnesc. De fapt, adevaratul Beci Domnesc se gaseste in Vrancea. Cladirea care este monument UNESCO a fost construita pe vremea lui Stefan cel Mare si adaposteste peste 100. 000 de sticle de vin vechi. De altfel, Beciul Domnesc este si denumirea celui mai cunoscut vin al Vincon.

Nicusor Constantinescu: Radu Mazare este la DNA pentru un contract semnat de Gheorghe Mihaiesi

La scurt timp dupa ce Radu Mazare a fost retinut de procurorii DNA pentru posibile fapte de coruptie, Nicusor Constantinescu a postat pe pagina de Facebook un mesaj de sustinere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )