Libnet.ro
UNICEF

12:00

Radu Mazare implineste 51 de ani: Fostul edil, vizitat de familie la Penitenciarul Rahova(VIDEO)

B1 B1,
Radu Mazare implineste 51 de ani: Fostul edil, vizitat de familie la Penitenciarul Rahova(VIDEO)

Sarbatoare mare la Penitenciarul Rahova. Fostul edil al Constantei Radu Mazare implineste, vineri, 51 de ani. continuă pe B1

Radu Mazare, aniversat in penitenciar

Astazi, Radu Mazare implineste 51 de ani si isi va sarbatori ziua de nastere la penitenciarul Rahova. Iubita sa, Roxana, ii va face o surpriza fostului edil al Constantei, potrivit Romania.

Ce cadou a cerut Radu Mazare de la familia lui. Fostul edil al Constantei implineste 51 de ani

Radu Mazare si-a sarbatorit ziua de nastere in Penitenciarul Rahova. Fostul edil, care a implinit, vineri, 51 de ani, a cerut un cadou de la familia lui. El a primit doua carti, dintre care una de yoga, pe care a cerut-o special. Membrii familiei sale au oferit mai multe detalii dupa vizita de la penitenciar.

Cadoul NEASTEPTAT pe care Radu Mazare l-a cerut familiei de ziua lui (VIDEO)

Sarbatoare mare la. Rahova. Fostul edil al Constantei implineste 51 de ani. Daca in anii trecuti Radu Mazare ne obisnuise cu petreceri grandioase, acum fostul primar are parte doar de o intalnire cu.

Radu Mazare, din nou la malul marii. Fostul primar a ajuns la sediul DNA Constanta

Fostul primar al Constantei a fost adus miercuri, 3 iulie, cu duba penitenciarului Poarta Alba, la sediul DNA Constanta. Este audiat in mai multe dosare penale.

Radu Mazare, mutat de la Penitenciarul Rahova

Radu Mazare, fostul primar al municipiului Constanta, a fost transferat de la Penitenciarul Rahova la Penitenciarul Poarta Alba. Acesta urmeaza sa fie audiat intr-un dosar al DNA Constanta si trebuie sa fie mai.

Radu Mazare si-a serbat ziua de nastere in puscarie. Peste cateva zile se insoara

Radu Mazare isi serbeaza ziua de nastere in penitenciar. Fostul primar al Constantei, condamnat la 9 ani de inchisoare, implineste la 5 iulie varsta de 51 ani. El se va casatori, pentru prima data, peste cateva zile, la 10 iulie. Aleasa lui este Roxana Mihalache, creatoarea de moda, alintata de fratii Mazare Paluga.

Breaking News. Radu Mazare, vizat in alte trei dosare

Fostul edil al municipiului Constanta Radu Mazare este vizat in alte trei dosare.

Avalansa de dosare pe numele lui Radu Mazare

Primarul municipiului Constanta, Decebal Fagadau, este urmarit penal, intr-o dosar, alaturi de fostul edil, Radu Mazare. Cei doi sunt acuzati ca ar fi avizat, ilegal, construirea unui hotel, in.

Radu Mazare a fost transferat intr-un penitenciar din Constanta, pentru o audiere intr-un alt dosar

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a fost adus la DNA Constanta pentru a fi audiat intr-un dosar privind construirea unui hotel pe plaja din Mamaia. in acelasi dosar mai sunt cercetati si actualul edil, Decebal Fagadau, dar si alti actuali sau fosti angajati ai Primariei Constanta.

Ce a primit Radu Mazare de ziua lui. Raducu Mazare a facut anuntul: El a cerut asta

Radu Mazare a fost vizitat de familie de ziua lui, la Penitenciarul Rahova. Radu Mazare a primit, de ziua lui, doua carti, intre care una despre yoga pe care chiar el a cerut-o, a spus familia sa la iesir.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )