Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Mazare: in Madagascar am stat in genunchi si cu mainile la ceafa. Ma voi descurca onorabil si demn in puscariile din Romania

B1 B1,
Radu Mazare: in Madagascar am stat in genunchi si cu mainile la ceafa. Ma voi descurca onorabil si demn in puscariile din Romania

Radu Mazare a transmis presei un comunicat in care detaliaza conditiile din puscaria din Madagascar, unde a fost retinut circa o saptamana, dar si care sunt planurile sale pentru a scapa de pedeapsa pe care. continuă pe B1

Radu Mazare: Dupa ce am facut puscarie in Madagascar, unde 1.400 de oameni stateam in genunchi si cu mainile la ceafa, ma voi descurca onorabil si demn in puscariile din Romania

Fostul primar al Constantei Radu Mazare, extradat din Madagascar pentru a ispasi pedeapsa de 9 ani de inchisoare, sustine ca decizia de condamnare este absolut nedreapta si revoltatoare, dar ca se va descurca onorabil si demn in puscariile din Romania. El povesteste si despre conditiile din inchisoarea din Madagascar, dar si despre lucrurile bune pe care le-a facut, intre care reconstruirea statiunii Mamaia, pe care a scos-o din praf, ruine si anonimat. Amintirile si iubirea nu mi le poate lua nimeni!, mai spune fostul primar al Constantei, intr-o scrisoare publica transmisa marti, la o zi de la aducereasa sub escorta in Romania.

Radu Mazare, dezvaluiri despre conditiile din inchisoarea din Madagascar: Stateam in genunchi si cu mainile la ceafa

Fostul primar al Constantei Radu Mazare face dezvaluiri despre conditiile din inchisoarea in care a stat in Madagascar. intr-o declaratie trimisa prin intermediul avocatului sau, Mazare descrie succint.

Radu Mazare, de la faraonul Constantei, la fugarul din Madagascar. Epopeea unui primar corupt si modern

Politia Romana a dat asigurari ca Radu Mazare nu a evadat din inchisoarea din Madagascar in care se afla retinut. Pe 20 mai ar urma sa fie adus in tara de o echipa special formata din politisti. Astfel, va fi pusa in aplicare solicitarea de extradare facuta de Romania. Sunt dezmintite, deocamdata, zvonurile prezentate de [] .

Trolling al Reprezentantei Comisiei Europene, in ziua in care Radu Mazare e adus in Romania: UE a importat mazare din Madagascar in valoare de peste 800.000 de euro (FOTO)

Postare ironica a Reprezentantei Comisiei Europene la Bucuresti, in ziua in care Radu Mazare este adus in Romania. Cu cateva ore inainte ca fostul primar sa ajunga in tara, pentru a-si executa.

Cum arata casa in care a locuit Radu Mazare in Madagascar

Radu Mazare a cumparat cateva plaje in Madagascar. Se pare ca pretul a fost unul extrem de mic. Fostul edil de Constanta ar fi platit cate un euro pentru fiecare metru patrat de plaja cumparat in.

Viorica Dancila, despre extradarea lui Radu Mazare: Justitia si-a facut datoria foarte prompt. Statul de drept functioneaza (VIDEO)

Extradarea atat de rapida a lui Radu Mazare din Madagascar demonstreaza ca justitia chiar isi face treaba, iar statul de drept functioneaza in Romania, a declarat premierul Viorica.

Comisia Europeana, gluma pe seama lui Radu Mazare. Cata mazare s-a importat din Madagascar

Comisia Europeana a postat pe pagina oficiala de Facebook un anunt cu privire la importul de mazare din Madagascar. Postarea institutiei a fost publicata in contextul in care Radu Mazare este extradat in Romania, pe 20 mai. Aducerea lui Radu Mazare in tara seamana tot mai mult cu o telenovela. Dupa ce in spatiul public [] .

Reprezentanta Comisiei Europene, postare cu umor in ziua extradarii lui Radu Mazare:UE a importat 179.000 de kilograme de mazare din Madagascar

In 2018, Uniunea Europeana a importat 179. 000 de kilograme de mazare din Republica Madagascar, cu o valoare totala de peste 800. 000 de euro, anunta, cu umor, Reprezentanta Comisiei Europene in Romania, in ziua in care fostul primar al Constantei, Radu Mazare, va fi adus in tara, dupa un sejur de un an si jumatate in Madagascar.

Teatru in Madagascar: Radu Mazare nu a evadat, spune fratele fugarului. Doar se muta in conditii mai bune

Fratele lui Radu Mazare anunta ca fostul primar al Constantei se afla in procedura de mutare din inchisoarea din Madagascar intr-o zona cu conditii mai bune. El infirmat zvonul de aseara, transmis de Romania TV, potrivit caruia Radu Mazare ar fi evadat. Politia Romana a anuntat tot aseara ca fostul primar al Constantei condamnat [] .

RADU MAZARE NU SCAPA DE EXECUTAREA PEDEPSEI Din resortul din Madagascar, direct in inchisoare

Radu Mazare isi va executa pedeapsa definitiva de 9 ani de inchisoare intr-un loc de detentie din tara noastra. Fostul primar al municipiului Constanta se afla in custodia Politiei Romane, care urma sa il aduca aseara in tara, pe baza acordului de extradare aprobat de autoritatile din Madagascar in 14 mai 2019. Pana la inchiderea editiei, Mazare nu sosise inca in Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )