Libnet.ro
UNICEF

21:15

Radu Mazare: S-ar putea sa fac campanie electorala pentru europarlamentare, nu stiu, am alte preocupari

Hotnews Hotnews,
 Radu Mazare: S-ar putea sa fac campanie electorala pentru europarlamentare, nu stiu, am alte preocupari

Liderul PSD Constanta, Radu Mazare, a declarat vineri ca nu stie daca va face campanie electorala in judet pentru europarlamentare, fiindca are alte preocupari, mentionand totodata ca nu stie cine sunt candidatii social-democrati pentru alegerile din 25 mai, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Mazare, despre europarlamentare: Dar ce atata campanie electorala?

Seful PSD Constanta, Radu Mazare, a spus, vineri, ca nu stie daca se va implica in campania electorala pentru europarlamentare, pentru ca are alte preocupari acum, relateaza Mediafax.

Radu Mazare nu stie daca va face campanie pentru europarlamentare: Edilul nici nu cunoaste candidatii PSD (VIDEO)

Primarul din Constanta, Radu Mazare, a spus, vineri, ca nu stie daca se va implica in campania electorala pentru alegerile europarlamentare pentru ca are alte preocupari acum, el sustinand ca nici nu ii.

Radu Mazare, despre Portul Constanta: E un razboi mare si dur

Radu Mazare a specificat faptul ca nu are niciun interes personal in cazul preluarii de catre municipalitate a inca 13% din actiunile din Portul Constanta, fiind vorba doar de respectarea promisiunii pe care a facut-o in campania electorala.

Radu Mazare petrece Pastele in Madagascar, alaturi de mama si fratele sau

Radu Mazare ramane un excentric incurabil. Edilul Constantei nu va petrece sfintele sarbatori in stil traditional, ci se va da cu zmeul in Madagascar. Nu va pleca singur in vacanta, ci cu mama si fratele.

Radu Mazare, atacat DUR de o cunoscuta vedeta autohtona: Invita lumea la mare . Nebunie, cluburi, femei, alcool! Pai ce sa stie el!

Primarul orasului Constanta, Radu Mazare, este cunoscut in showbiz-ul autohton nu numai pentru functia pe care o ocupa, ci si.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )