Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu si Nicoleta Trifan, romanii care restaureaza satele din Banat

Antena3 Antena3,
Radu si Nicoleta Trifan, romanii care restaureaza satele din Banat

Cativa romani indragostiti de patrimoniul arhitectural au reusit sa infrumuseteze casele traditionale din mai multe sate din Banat. Zeci de voluntari au convins oamenii sa-si vopseasca fatadele caselor in culori specifice locului. continuă pe Antena3

Raed Arafat ii pune la zid pe romanii care sunt contra mastilor de protectie

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a postat pe pagina sa de Facebook o imagine, insotita de un text, care ironizeaza specialistii in medicina de pe retelele sociale. Raed Arafat, despre scoala de medicina de pe Facebook. Seful DSU ii pune la zid pe romanii care sunt contra mastilor de protectie Cele .

Cristian Tudor Popescu taie in carne vie: anunt dur despre cine sunt cu adevarat romanii care merg la mare

Gazetarul i-a pus la punct pe romanii care merg la mare si care nu respecta regulile sanitare, in contexul pandemiei provocate de noul coronavirus. CTP avertizeaza asupra insilor cu un.

NICUSOR DAN: Sper ca PMP sa nu aiba un candidat care sa rupa din voturile dreptei

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, spera ca Partidul Miscarea Populara sa nu aiba candidat propriu pentru fotoliul de primar general care sa rupa din voturile dreptei, mentionand ca este important ca municipiul sa scape de primarul Gabriela Firea si de PSD, conform news. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3282 seconds )