Libnet.ro
UNICEF

21:00

Radu Oprea: Pe toti romanii ii deranjeaza inegalitatile foarte mari din societate Solutia propusa de PSD in cazul pensiilor (VIDEO)

B1 B1,
Radu Oprea: Pe toti romanii ii deranjeaza inegalitatile foarte mari din societate Solutia propusa de PSD in cazul pensiilor (VIDEO)

Senatorul PSD Radu Oprea a declarat, pentru B1 TV, ca social-democratii au depus in Parlament un proiect care prevede impozitarea pensiilor peste un anumit nivel, caci pe toti romanii ii deranjeaza. continuă pe B1

Toti romanii care vor sa iasa la PENSIE trebuie sa afle noile SCHIMBARI! Cei care au lucrat in STRAINATATE, cei mai afectati

Toti romanii care se gandesc sa iasa la pensie trebuie sa fie informati cu privire la ce trebuie sa contina dosarul de pensionare, pentru ca s-au modificat cateva lucruri. Ministrul Muncii, Violeta.

ING vine cu o veste proasta pentru toti romanii. Leul romanesc, previziuni sumbre pentru urmatorii doi ani

Previziuni sumbre pentru urmatorii doi ani. ING prevesteste o slabire semnificativa a leului romanesc, in raport cu euro. ING, veste proasta pentru totii romanii. Leul romanesc, previziuni sumbre ING Bank a revizuit prognozele pentru principalii indicatori din sfera financiara inflatia, rate de dobanda si cursul de schimb leueuro, dar si in privinta PIB, potrivit .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )