Libnet.ro
UNICEF

12:45

Radu Preda, dat afara de Ludovic Orban de la conducerea Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului

Hotnews Hotnews,
 Radu Preda, dat afara de Ludovic Orban de la conducerea Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului

Teologul Radu Preda a fost eliberat din functia de presedinte executiv al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc, decizia fiind luata marti de premierul Ludovic Orban, potrivit Monitorului Oficial. continuă pe Hotnews

Teologul Radu Preda a fost dat afara din fruntea ICCMER

Presedintele Institutului pentru Investigarea Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc a fost inlocuit din functie de premierul Ludovic Orban.

Radu Preda, demis din functia de presedinte executiv al IICMER de premierul Ludovic Orban. Conducea institutia de 6 ani si fusese reinvestit de Viorica Dancila, in martie 2019

Premierul Ludovic Orban l-a eliberat pe Radu Preda din functia de presedinte executiv al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc, potrivit deciziei publicate marti in.

Ludovic Orban a fost mandatat sa solicite convocarea unei sesiuni pentru adoptarea unor proiecte prioritare

Seful Cancelariei primului ministru, Ionel Danca, a declarat, luni, ca presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a fost mandatat de conducerea formatiunii politice sa solicite, la momentul oportun, convocarea unei sesiuni extraordinare pentru dezbaterea si adoptarea unor proiecte normative prioritate pentru PNL, potrivit News. ro.

Victor Ponta, atac fara precedent la adresa lui Ludovic Orban. Te apuci de circ in Parlament

Victor Ponta lanseaza un atac fara precedent la adresa premierului Romaniei, Ludovic Orban. Acesta este de parere ca premierul va demisiona din functia de premier, dupa ce isi va mai angaja raspunderea parlamentara. Victor Ponta, atac fara precedent la adresa lui Ludovic Orban in declaratiile sale, Victor Ponta crede ca premierul va demisiona si ca .

LUDOVIC ORBAN, MESAJ DE ZIUA CULTURII NATIONALE: Cultura a adus trainicie natiunii romane si a facut posibile acte politice si sociale majore

Prim-ministrul Ludovic Orban a transmis miercuri un mesaj in care subliniaza ca in avangarda luptei pentru libertatea spiritului a stat intotdeauna cultura si ca Romania de astazi, cu idealurile si valorile sale, cunoscuta ca voce distincta in lume, este un rod incontestabil al culturii, relateaza News. ro.

ION STEFAN: Ludovic Orban va fi in continuare premier

Ministrul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, Ion Stefan a declarat, miercuri, la Constanta, ca PNL sustine organizarea alegerilor anticipate si ca, suta la suta, Ludovic Orban va fi premier in continuare, timp de 8 ani.

Stefan Mandachi, scrisoare catre Ludovic Orban: intr-un sfert de an nu s-a rostit nicio propozitie clara despre autostrazi. Cand incepe si cand se finalizeaza Autostrada Moldovei? Anul, luna, ziua!

Cand incepe si cand se finalizeaza Autostrada Moldovei?, este intrebarea pe care antreprenorul sucevean Stefan Mandachi, cunoscut dupa ce in urma cu un an a realizat simbolic primul metru de autostrada in Moldova si a pornit miscarea Romania vrea autostrazi, o transmite premierului Ludovic Orban intr-o scrisoare deschisa. Mandachi spune ca vrea sa-si intocmeasca un plan de afaceri, dar ca ii lipsesc date concrete despre proiectele de infrastructura, iar intr-un sfert de an, de cand s-a schimbat guvernul, Mandachi spune ca de un sfert de an nu s-a rostit nicio propozitie clara despre autostrazi.

Bogdan Chirieac: Klaus Iohannis isi doreste anticipate mai mult decat Ludovic Orban

Analistul politic Bogdan Chirieac a declarat ca Klaus Iohannis isi doreste alegeri anticipate mai mult decat insusi premierul Ludovic Orban. Reactia acestuia vine dupa ce presedintele a promulgat legea privind dublarea alocatiilor pentru copii.

CATALIN DRULA: Klaus Iohannis i-a pasat lui Ludovic Orban cartoful fierbinte

Deputatul USR Catalin Drula sustine, dupa promulgarea legii pentru dublarea alocatiilor, ca presedintele Klaus Iohannis i-a pasat lui Ludovic Orban cartoful fierbinte. E o dovada de populism si iresponsabilitate, sustine Drula, care considera ca trebuia ceruta reexaminarea legii, potrivit News. ro.

Ludovic Orban si Klaus Iohannis, o noua intalnire la Palatul Cotroceni

Premierul Ludovic Orban merge marti, la ora 14. 00, la Palatul Cotroceni, pentru o noua discutie cu seful statului despre alegerile anticipate si cum pot fi declansate. La intalnire participa si ministrul Fondurilor Europene, astfel ca este posibil sa se discute si despre proiectele Executivului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2168 seconds )