Libnet.ro
UNICEF

07:45

Radu Tincu: Peste trei saptamani o sa vedem bolnavi pe strada de langa spital daca vom continua asa

B1 B1,
Radu Tincu: Peste trei saptamani o sa vedem bolnavi pe strada de langa spital daca vom continua asa

Medicul de terapie intensiva Radu Tincu, de la Spitalul Floreasca, avertizeaza ca din cauza numarului mare de infectari,riscam ca peste trei saptamani sa vedem bolnavii de Covid-19 pe strada de. continuă pe B1

Radu Tincu: inainte de pandemie, Romania avea o capacitate a Terapiei Intensive pe toate palierele la jumatate din cat ar fi trebuit sa aiba. Nu puteau fi recuperati 30 de ani de indiferenta in cateva luni (VIDEO)

Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, a explicat ca nici la acest moment nu am ajuns la capacitatatea de Terapie Intensiva pe care ar fi trebuit s-o avem in conditii de acalmie. El a punctat,.

Radu Tincu: Vaccinarea va reprezenta un fenomen optional, fiecare isi va exprima in mod liber dorinta de a fi vaccinat Cum a explicat statistica potrivit careia 40% dintre medici ar fi sceptici privind vaccinul (VIDEO)

Vaccinarea va reprezenta un fenomen optional, fiecare isi va exprima in mod liber dorinta de a fi vaccinat, a subliniat Radu Tincu, joi, in direct pe B1 TV, unde a fost intrebat de ce, potrivit datelor dintr-o ch.

Radu Tincu: Vaccinarea nu este obligatorie nicaieri in lume Deja sunt oameni care stiu si ce boli va da vaccinul, desi niciunul nu a fost aprobat inca de vreo autoritate internationala (VIDEO)

Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, a precizat ca in acest moment sunt sase vaccinuri aflate in aceeasi faza de cercetare stiintifac, insa niciunul dintre ele nu a fost autorizat.

Carantina in Bulgaria pentru urmatoarele trei saptamani: Bilantul cazurilor noi a depasit 4.300 de infectari

Bulgaria a declarat miercuri ca va fi impusa o noua carnatina pentru urmatoarele trei saptamani, Astfel autoritatile inchid, incepand de vineri,scolile, restaurantele, centrele comerciale si salile.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1944 seconds )