Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Tudor, apel catre un politician: Va rog sa nu spargeti televizorul

Antena3 Antena3,
Radu Tudor, apel catre un politician: Va rog sa nu spargeti televizorul

Replica inedita in emisiunea Punctul de intalnire, dupa ce Madalin Voicu i-a transmis lui Radu Tudor sa-i opreasca pe invitati din discutia contradictorie. Fac apel la unul dintre politicienii. continuă pe Antena3

Radu Tudor: Fara PRO Romania si fara Victor Ponta, eu cred ca PSD nu poate renaste

Radu Tudor e de parere ca fara Victor Ponta si PRO Romania, partidul pe care il conduce, PSD nu poate renaste. Multi viteji se arata dupa ce a intrat Liviu Dragnea la inchisoare. Eu am inteles.

Radu Tudor: Putini au crezut : cu 2, cu 2 si cu 2. Noi sa fim sanatosi

Cunoscand evolutia votului din ora in ora, ieri la ora 15,00 am postat un mesaj ce a starnit multe controverse, scrie Radu Tudor pe blog. Am intuit acest scor, care s-a dovedit in final al fi real.

Radu Tudor. Analiza votului la jumatatea alegerilor

Radu Tudor face o scurta analiza a modululu in care au votat romanii in prima parte a zilei.

Radu Tudor: Atentie mare la detalii!

Radu Tudor afirma, intr-o postare pe blogu sau, ca cei care privesc intentia de vot foarte crescuta de duminica dimineata in raport cu alte alegeri ca un element favorabil o.

Radu Tudor: Surpriza majora la alegeri!

Radu Tudor afirma intr-o postare pe blogul sau ca mobilizarea alegatorilor din primele ore reprezinta o surpriza majora. Surpriza majora astazi, in ziua alegerilor europarlamentare. in primele doua de.

Trei asociatii ale magistratilor, apel catre Parlament si Guvern sa revina de urgenta asupra modificarilor la legile justitiei si sa desfiinteze sectia pentru anchetarea magistratilor

Trei asociatii ale judecatorilor si procurorilor fac un apel catre Parlament si Guvern sa revina de urgenta asupra modificarilor la legile justitiei, spunand ca la referendumul din 26 mai, printr-un vot istoric, poporul roman s-a exprimat in favoarea statului de drept, dar si impotriva modificarilor legislative extrem de toxice pentru bunul mers al justitiei, adoptate in ultima perioada si criticate sever de toate organismele internationale relevante. Cei trei asociatii cer, intre altele desfiintarea imediata si neconditionata a sectiei de anchetare a magistratilor, revizuirea sistemului de numire si revocare a procurorilor-sefi si limitarea rolul ministrului justitiei in aceste proceduri, simultan cu cresterea atributiilor Consiliului Superior al Magistraturii si reinstaurarea meritocratiei in magistratura.

Iohannis, apel catre romani: Oriunde ati vota, nimeni nu va poate bloca dreptul la vot! Nu va pierdeti rabdarea si nu renuntati la vot / El cere autoritatilor solutii de urgenta ca sa poata vota toti romanii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis duminica dupa-amiaza un mesaj pe Facebook in care face apel catre romani sa nu isi piarda rabdarea si sa nu renunte la vot, in contextul in care sunt cozi la sectiile de votare din strainatate, dar si din tara. El le mai transmite oamenilor ca nimeni nu le poate bloca dreptul la vot. De asemenea, el cere autoritatilor responsabile cu organizarea scrutinului electoral sa gaseasca de urgenta solutiile astfel incat toti romanii sa poata vota astazi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )