Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Tudor: Avioane rusesti agreseaza spatiul aerian romanesc

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: Avioane rusesti agreseaza spatiul aerian romanesc

In urma prabusirii avionului IAR-99 Soim de luni, situatia nu este foarte fericita pentru Fortele Aeriene Romane. Avioanele MIG-21 Lancer era deja consemnate la sol in urma prabusirii de sambata trecuta . continuă pe Antena3

Mihai Fifor: Sunt frecvente intrarile avioanelor militare ruse in spatiul aerian al Romaniei. Sunt puse in practica procedurile standard ale NATO

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a confirmat ieri ca aviatia militara rusa intra frecvent in spatiul aerian al Romaniei, lucru anuntat in premiera cu ceva timp in urma de comandorul Chris Ball, seful escadrei britanice de la baza aeriana Mihail Kogalniceanu.

Radu Tudor, reactie dupa prabusirea avionului IAR-99 in judetul Bacau: Cel mai sanatos e sa nu ne pronuntam

Jurnalistul Radu Tudor a reactionat, dupa ce un avion IAR-99 Soim s-a prabusit in judetul Bacau. Cel mai sanatos este sa nu ne pronuntam, inainte ca echipa de ancheta sa afle mai multe. IAR-99 este.

Radu Tudor: Da, ma ingrijoreaza serios Trump!

Radu Tudor se declara ingrijorat de afirmatiile lui Donald Trump, care, printre altele, a catalogat UE drept un inamic al SUA. De un an si jumatate studiez in fiecare zi fenomenul Trump. L-am.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2614 seconds )