Libnet.ro
UNICEF

14:45

Radu Tudor, pe blog: Dacian Ciolos ce dezamagire!

Antena3 Antena3,
Radu Tudor, pe blog: Dacian Ciolos ce dezamagire!

Consider ca prin pozitia exprimata in Parlamentul Romaniei, premierul Dacian Ciolos isi bate joc de Antena 3 si telespectatorii ei. Ciolos a spus ca ANAF pune in aplicare o hotarare judecatoreasca. Minte cu. continuă pe Antena3

Radu Tudor, avertiment pentru Iohannis si Ciolos: Nu va jucati cu telespectatorii Antena 3!

Jurnalistul Radu Tudor l-a avertizat public pe premierul Dacian Ciolos, marti, ca daca nu va acorda un termen rezonabil pentru ca grupul Intact sa poata sa se muta din sediu, va fi responsabil de.

Acuzatii grave la adresa lui Dacian Ciolos. Parca nu mai sunteti acelasi

Senatoarea UNPR Florina Jipa s-a declarat dezamagita de afirmatiile premierului Dacian Ciolos. Domnule prim-ministru, prin pozitia pe care ati ocupat-o in fata noastra, ma faceti sa imi scada increderea.

Dacian Ciolos, despre programul antisaracie: Toti copiii care nu au un CNP vor primi unul

Premierul Dacian Ciolos a transmis, luni dimineata, pe pagina sa de Facebook, ca toti copiii care nu au un Cod Numeric Personal CNP) atribuit, vor primi unul, prin intermediul programului antisaracie.

Razvan Savaliuc, despre legatura lui Dacian Ciolos cu dosarul ICA

Jurnalistul Razvan Savaliuc l-a criticat pe premierul Dacian Ciolos, miercuri, la Sinteza Zilei, explicand relatia acestuia cu dosarul ICA. Premierul Ciolos, pe cand era ministrul Agriculturii, s-a constituit.

Avionul cu care a calatorit Dacian Ciolos la Bruxelles a intarziat din cauza restrictiilor de trafic

Avionul Tarom care a efectuat marti zborul de linie Bucuresti - Bruxelles si in care s-a aflat si premierul Dacian Ciolos a intarziat din cauza restrictiilor de trafic impuse de conditiile meteorologice nefavorabile la aeroportul de destinatie.

Dacian Ciolos, anunt important despre TVR

Premierul Dacian Ciolos i-a asigurat pe senatori miercuri ca Guvernul isi va oferi colaborarea pentru identificarea unor solutii in cazul Televiziunii Romane, dar a subliniat ca postul public se afla in .

Mihai Gadea: Sunt absolut socat de lucrurile spuse de premierul Dacian Ciolos. Suntem in fata unui asalt

Mihai Gadea, directorul Antena 3, a reactionat dupa interventia premierului Dacian Ciolos pe tema actiunii ANAF la adresa televiziunilor trustului Intact. Sunt absolut socat de lucrurile spuse de pr.

Adrian Ursu: Discursul premierului Dacian Ciolos a fost construit pe cinism, pe ipocrizie si pe niste neadevaruri

Jurnalistul Adrian Ursu a reactionat dupa interventia premierului pe tema actiunii ANAF la adresa televiziunilor trustului Intact. Discursul premierului Dacian Ciolos a fost construit pe cinism, pe.

ANAF pune in aplicare o decizie a instantei. Libertatea de exprimare va fi aparata, a afirmat Dacian Ciolos

Premierul Dacian Ciolos a declarat, miercuri, in plenul Senatului, ca ANAF pune in aplicare o decizie definitiva a justitiei in cazul posturilor de televiziune ale grupului Intact si a precizat, in acelasi timp, ca libertatea de exprimare va fi aparata.

Premierul Dacian Ciolos merge, miercuri, la Parlament, sa dea explicatii in cazul evacuarii Antenelor

Premierul Dacian Ciolos va merge, miercuri, in plenul Senatului, pentru a da explicatii cu privire la evacuarea sediilor trustului Intact, ca urmare a solicitarii facute marti de seful Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, informeaza Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )