Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Tudor: Disparitia lui Dorin Cocos, cea mai grava chestiune din mandatul lui Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: Disparitia lui Dorin Cocos, cea mai grava chestiune din mandatul lui Traian Basescu

Disparitia lui Dorin Cocos din Romania reprezinta cea mai grava chestiune din mandatul lui Traian Basescu, considera jurnalistul Radu Tudor, care a facut aceasta afirmatie in cadrul emisiunii La ordinea. continuă pe Antena3

Radu Tudor: Fuga lui Cocos e o operatiune controlata

Fuga lui Dorin Cocos din tara, in timpul unei ample anchete care il vizeaza, reprezinta un act de o gravitate deosebita, considera analistul Radu Tudor. Nu neaparat in ceea ce-l priveste pe omul de afaceri,.

Dosarul Microsoft: Dorin Cocos , Remus Truica, Dinu Pescariu si Catalin Harnagea, calcati de mascati

Procurorii anticoruptie au facut joi nu mai putin de 56 de perchezitii in dosarul Licente Microsoft contra spaga. Printre locuintele si birourile vizate de descinderile anchetatorilor s-au numarat si cele ale fostului sef al SIE, Catalin Harnagea, ale oamenilor de afaceri Dorin Cocos si Remus Truica, dar si sediul firmei lui Claudiu Florica, fostul sef al Fujitsu in Romania, considerat creierul acestei mega-afaceri.

Perchezitii DNA la Remus Truica, Dorin Cocos si Catalin Harnagea

Perchezitii DNA au loc in aceasta dimineata la resedinta lui Remus Truica din Snagov, la Catalin Harnagea si la domiciliul lui Dorin Cocos, procurorii cautand mai multe documente in dosarul EADS, potrivit surselor din presa.

Dosarul Microsoft: Perchezitii DNA la Dorin Cocos, Catalin Harnagea, Nicolae Dumitru Niro, Remus Truica, Dinu Pescariu, Alin Petrache, Gabriel Sandu si Dorin Marian

Procurorii DNA au inceput joi dimineata perchezitii la oamenii de afaceri si politicienii Dorin Cocos fostul sot al Elenei Udrea), Catalin Harnagea fostul sef al SIE), Remus Truica, Dinu Pescariu, Nicolae Dumitru Niro patronul complexului comercial Europa), Gabriel Sandu fostul ministru al Comunicatiilor), Alin Petrache presedintele Comitetului Olimpic Roman) si Dorin Marian fost consilier prezidential), in dosarul Microsoft, au declarat surse judiciare citate de Mediafax si Agerpres. In total, au loc 56 de perchezitii in locatii situate in municipiul Bucuresti si comune din judetul Ilfov. Potrivit unui comunicat al DNA transmis joi dimineata, sunt vizate de perchezitii sedii de societati comerciale, de fundatii sau domicilii ale unor persoane fizice. Articol in curs de actualizare.

Dosarul Microsoft: Perchezitii DNA la Dorin Cocos, Remus Truica, fostul sef SIE Catalin Harnagea, Nicolae Dumitru Niro, fostul ministru Gabriel Sandu, Dorin Marian, Adrian Petrache si Fundatia Dinu Pescariu

Procurorii DNA au inceput joi dimineata perchezitii la fostul sef al SIE Catalin Harnagea, la oamenii de afaceri Dorin Cocos fostul sot al Elenei Udrea), Remus Truica si Nicolae Dumitru care controleaza grupul de firme Niro), la fostul ministru Gabriel Sandu, fostul consilier prezidential Dorin Marian, tatal presedintelui COSR, Adrian Petrache, si la Fundatia Dinu Pescariu, in dosarul Microsoft, au declarat surse judiciare citate de Mediafax si Agerpres. In total, au loc 56 de perchezitii in locatii situate in municipiul Bucuresti si comune din judetul Ilfov. Potrivit unui comunicat al DNA transmis joi dimineata, sunt vizate de perchezitii sedii de societati comerciale, de fundatii sau domicilii ale unor persoane fizice. Articol in curs de actualizare.

VIDEO Dosarul Microsoft: Perchezitii DNA la Dorin Cocos, Remus Truica, fostul sef SIE Catalin Harnagea, Nicolae Dumitru Niro, fostul ministru Gabriel Sandu, Dorin Marian, Adrian Petrache si Fundatia Dinu Pescariu/ Descinderi si la sediul firmei lui Claud

Procurorii DNA au inceput joi dimineata perchezitii la fostul sef al SIE Catalin Harnagea, la oamenii de afaceri Dorin Cocos fostul sot al Elenei Udrea), Remus Truica si Nicolae Dumitru care controleaza grupul de firme Niro), la fostul ministru Gabriel Sandu, fostul consilier prezidential Dorin Marian, tatal presedintelui COSR, Adrian Petrache, si la Fundatia Dinu Pescariu, in dosarul Microsoft, au declarat surse judiciare citate de Mediafax si Agerpres. In total, au loc 56 de perchezitii in locatii situate in municipiul Bucuresti si comune din judetul Ilfov. Potrivit unui comunicat al DNA transmis joi dimineata, sunt vizate de perchezitii sedii de societati comerciale, de fundatii sau domicilii ale unor persoane fizice. Articol in curs de actualizareUPDATE: Procurorii anticoruptie perchezitioneaza si sediul firmei lui Claudiu Florica, fostul sef al Fujitsu in Romania.

DNA a descins acasa la Dorin Cocos si Remus Truica. Perchezitiile au loc in dosarul Microsoft

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie fac perchezitii, joi dimineata, la resedinta lui Remus Truica si a lui Dorin Cocos. Anchetatorii aduna documente in dosarul Microsoft,.

Dorin Cocos, pentru EVZ: N-am fugit din tara, am plecat legal acum 10 zile si ma intorc saptamana viitoare

Omul de afaceri Dorin Cocos, pe care procurorii anticoruptie nu l-au gasit la domiciliu pentru perchezitii in cursul descinderilor din dosarul Microsoft, a declarat vineri pentru Evenimentul zilei ca nu a fugit din tara, ci a plecat legal in urma cu zece zile intr-o calatorie de afaceri, planificata anterior, si ca se intoarce saptamana viitoare. El a explicat ca a discutat la telefon cu cei care au efectuat pechezitia si le-am indicat locurile unde tineam actele de care erau interesati.

Perchezitii la resedintele lui Remus Truica, Dorin Cocos si la Catalin Harnagea, in dosarul Microsoft

Procurorii fac perchezitii, joi dimineata, la resedintele lui Remus Truica, Dorin Cocos si la Catalin Harnagea, in dosarul Microsoft, in care prejudiciul ajunge la peste 20 de milioane de dolari. Ministrul.

Dosarul Microsoft: Perchezitii DNA la Dorin Cocos, Catalin Harnagea, Marian Petrache, Dumitru Nicolae Niro si Remus Truica

Procurorii DNA au inceput joi dimineata perchezitii la oamenii de afaceri si politicienii Dorin Cocos fostul sot al Elenei Udrea), Catalin Harnagea fostul sef al SIE), Marian Petrache strategul campaniei PNL), Dinu Pescariu, Dumitru Nicolae Niro patronul complexului comercial Europa) si Remus Truica in dosarul Microsoft, au declarat surse judiciare citate de Mediafax si Agerpres. In total, au loc 56 de perchezitii in locatii situate in municipiul Bucuresti si comune din judetul Ilfov. Potrivit unui comunicat al DNA transmis joi dimineata, sunt vizate de perchezitii sedii de societati comerciale, de fundatii sau domicilii ale unor persoane fizice. Articol in curs de actualizare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )