Libnet.ro
UNICEF

13:00

Radu Tudor, dupa interviul lui Tulus presei din Bulgaria: Ne uitam la bulgari, ca inainte de 1989, ca sa vedem ce se intampla

Antena3 Antena3,
Radu Tudor, dupa interviul lui Tulus presei din Bulgaria: Ne uitam la bulgari, ca inainte de 1989, ca sa vedem ce se intampla

Radu Tudor a spus miercuri, despre interviul acordat de procurorul Doru Tulus presei din Bulgaria, in care vorbeste despre situatia din DNA, ca aceasta este o rafuiala intre grupari din. continuă pe Antena3

Radu Tudor: Un general american face o declaratie importanta despre Romania

Radu Tudor a scris peblog, despre declaratia generalului locotenent Ben Hodges, care a avut numai cuvinte de lauda la adresa Romaniei. Declaratia a fost facuta in cadrul Zilei.

Radu Tudor: PSD greseste! Bani publici pentru fotbal, cand avem atatea probleme?

Jurnalistul Radu Tudor a revenit asupra unui subiect pe care-l considera important. Voi reafirma faptul ca PSD greseste in privinta alocarii unor bani publici pentru fotbal. Sumele incasate de primarii prin.

Radu Tudor: E bine ca presedintele Romaniei subliniat in fata liderilor din secuime ca nu poate exista autonomie pe criterii etnice

Radu Tudor a apreciat discursul presedintelui Klaus Iohannis de la Miercurea Ciuc, intr-o interventie telefonica la Antena 3, aratand ca seful statului a punctat cateva lucruri foarte importante.

Radu Tudor: Romania trebuie sa fie a 10-a putere economica a Europei, sustine sefa Petrom

Radu Tudor publica, pe blog, declaratiileCEO-ului OMV Petrom,Mariana Gheorghe, aflata la conferinta Potentialul Romaniei, de la capitalul de incredere la prosperitate, unde a.

Ce face Radu Mazare, dupa ce a scapat de inchisoare

Viata e din nou frumoasa pentru Radu Mazare. dupa ce a scapat de inchisoare. Fostul edil a revenit la viata de noapte, inconjurat de tinerele domnisoare. Asa s-a intamplat si de curand, atunci cand WOWbiz.

Andronic, dupa interviul lui Kovesi despre noaptea alegerilor din 2009: Ma asteptam sa aiba demitatea sa recunoasca

Atac dur al jurnalistului Dan Andronic la adresa sefei DNA Laura Codruta Kovesi, dupa ce aceasta a acordat un interviu pentru ziare. com in care refuza sa spuna daca a fost sau nu la Gabriel Oprea acasa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )