Libnet.ro
UNICEF

15:00

Radu Tudor: La Multi Ani, Romania! La Multi Ani, Europa! La Multi Ani, Mihai Gadea!

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: La Multi Ani, Romania! La Multi Ani, Europa! La Multi Ani, Mihai Gadea!

Radu Tudor a comentat, joi, la Sinteza zilei modul in care a decurs ceremonia oficiala de lansare a Presedintiei Romaniei la Consiliul UE, nu inainte de a-i ura La Multi Ani lui Mihai Gadea, cu ocazia. continuă pe Antena3

Mihai Gadea are dovada! Adevaratul motiv pentru care Iohannis nu-l revoca pe Augustin Lazar

Dupa o serie intreaga de dezvaluiri, lucruri de neimaginat, petrecute in Romania, in conditiile in care am fi asteptat macar o mimare a regulilor statului de drept, Mihai Gadea a prezentat, marti, la.

Mihai Gadea, dezvaluire-bomba. Arma secreta a statului paralel

Iese la suprafata puroiul celor care s-au crezut dumnezeii Romaniei. Citeste si: Marturisiri-soc, la Sinteza zilei. Judecatorii executati de DNA Oradea au rupt tacerea Mihai Gadea prezinta in.

Radu Tudor, despre zvonurile referitoare la demisia sa de la Antena3: Rad intr-una

Radu Tudor a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire despre zvonurile care au aparut, potrivit carora ar demisiona de la Antena 3. Rad intr-una. A aparut o stire cum ca demisionez de la Antena 3.

MESAJE DE SFANTUL ION. Cele mai frumoase MESAJE, URARI, SMS-uri de SFANTUL ION. La multi ani Ioane, Ioana, Ionel, Ionela!

La multi ani de Sfantul Ion! Trebuie sa crezi in viata, sa intelegi ca nu traim decat o data, sa iubesti ca si cum n-ai fi suferit niciodata, sa canti de parca nimeni nu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )