Libnet.ro
UNICEF

19:45

Radu Tudor: NATO, in lupta impotriva coronavirus. Zbor special pentru Romania

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: NATO, in lupta impotriva coronavirus. Zbor special pentru Romania

Armata Romana se implica masiv in efortul national si aliat de ajutorare a natiunilor in lupta impotriva coronavirus. NATO are mai multe operatiuni in derulare, iar Romania e unul dintre beneficiarii unui program strategic. continuă pe Antena3

PENTRU A SPRIJINI LUPTA IMPOTRIVA CORONAVIRUS: Arctic doneaza catre Crucea Rosie Romana 50 de masini de spalat si 25 de frigidere

Compania Arctic, liderul pietei de electrocasnice din tara noastra, sprijina lupta impotriva crizei generate de Coronavirus si doneaza pentru spitalele din Romania si pentru cadrele medicale din prima linie, 50 de masini de spalat rufe cu uscator si 25 de frigidere Arctic, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Radu Tudor: Bunicii nostri au stat in transee cate 10 luni, ca sa apere tara. Noi nu putem sa stam in canapea 10 saptamani, ca sa nu ne confruntam cu mii de morti?

Analistul militar Radu Tudor a spus marti, dupa noile restrictii anuntate de presedintele Klaus Iohannis, in plina pandemie de coronavirus, ca ele sunt bune, insa cam tardive. Totodata, jurnalistul a facut un apel ca populatia sa ramana in case, mai ales varstnicii, dand exemplul bunicilor si strabunicilor nostri care au stat in transee si cate 10 luni.

HARTA deficitului de medici: Spitalele din Romania au intrat in lupta impotriva coronavirus cu un deficit de 40.000 de angajati

Spitalele publice din Romania au intrat in lupta impotriva pandemiei de coronavirus cu aproape 40. 000 de angajati mai putin decat numarul prevazut de normative. Deficitul de personal in spitalele din tara noastra este de 17,46%, arata datele publicate astazi de Solidaritatea Sanitara, una dintre cele mai mari federatii sindicale din domeniu.

Robert Lewandowski doneaza un milion de euro pentru lupta impotriva coronavirsului

Atacantul polonez al echipei Bayern Munchen, Robert Lewandowski, va dona un milion de euro pentru lupta impotriva pandemiei de coronavirus.

Rihanna a donat 5 milioane pentru lupta contra Coronavirus

Rihanna se alatura celebritatilor care doneaza sume importante in aceasta perioada pentru a contribui cum pot in lupta contra pandemiei de Coronavirus! Vedeta a donat 5 milioane de dolari! Iata catre cine merg banii! .

Messi a donat un milion de euro pentru lupta impotriva coronavirusului

Atacantul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a donat un milion de euro pentru lupta impotriva coronavirusului.

Lionel Messi si Pep Guardiola au donat cate un milion de euro pentru lupta impotriva coronavirusului

Lionel Messi, starul argentinian al echipei FC Barcelona, si Pep Guardiola, antrenorul formatiei Manchester City, au donat, marti, cate un milion de euro pentru lupta impotriva coronavirusului, informeaza presa din Spania.

Rihanna a donat 5.000.000 $ pentru lupta impotriva coronavirusului

Rihanna, in varsta de 32 de ani, doneaza suma de 5. 000 $ pentru lupta impotriva coronavirusului. Cu aceasta suma vor fi cumparate echipamente de protectie pentru cadrele medicale, ventilatoare pentru.

Romanii, un pas important in crearea unui vaccin impotriva coronavirus. Cum au reactionat chinezii

Momentul zero al actualei pandemii cu COVID-19, conform informatiilor, ar fi inceput pe 27 noiembrie 2019, in China, in regiunea Wuhan, si de atunci s-a raspandit cu o viteza de neimaginat pe tot mapamondul. Romanii, un pas important in crearea unui vaccin impotriva coronavirus Din momentul aparitiei virusului pe continentul european, cercetatori, microbiologi si alti .

Grecia intra in izolare generala in lupta impotriva noului coronavirus

Grecia intra in izolare generala de luni, intr-o incercare de a indigui raspandirea noului coronavirus, a anuntat premierul Kyriakos Mitsotakis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )