Libnet.ro
UNICEF

00:07

Radu Tudor: De ce vrea Guvernul PNL sa desfiinteze Departamentul pentru Situatii de Urgenta?

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: De ce vrea Guvernul PNL sa desfiinteze Departamentul pentru Situatii de Urgenta?

Jurnalistul Radu Tudor explica planul prin care Guvernul liberal vrea desfiintarea Departamentului pentru Situatii de Urgenta, condus de secretarul de stat Raed Arafat. continuă pe Antena3

DOCUMENT Cum vrea echipa Barna sa traga USR pe centru-dreapta: USR isi asuma ca generatie un destin neo-pasoptist Vom face o opozitie real liberala la guvernul PNL

Inaintea referendumului intern, echipa lui Dan Barna a lansat in dezbatere publica un document programatic privind plasarea USR pe centru-dreapta, un mix de principii si directii de actiune liberale, fara insa a contura o diferentiere clara fata de PNL. Useristii isi asuma ca vor face opozitie real liberala la guvernul PNL, insa nu explica in ce consta concret asta.

Pe cine vrea sa arunce PNL in lupta pentru Primaria Capitalei

PNL face sondaje si masoara patru politicieni, pentru a vedea care are cele mai mari sanse in lupta pentru Primaria Capitalei.

Fost ministru PSD: Nu stim nimic din ce vrea Guvernul Orban sa faca

Fostul ministru al Comunicatiilor, Alexandru Petrescu, a criticat Guvernul Orban pentru dorinta de a organiza alegeri anticipate, afirmand ca este singurul proiect cu care vine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )