Libnet.ro
UNICEF

15:30

Radulescu (BNR): 4.000 de oameni au cerut sa-si dea casa in plata

Hotnews Hotnews,
 Radulescu (BNR): 4.000 de oameni au cerut sa-si dea casa in plata

Numarul celor care au cerut sa-si dea cheile de la casa in baza Legii darii in plata este de 4. 000 de persoane, a declarat miercuri Eugen Radulescu, directorul Directiei de Stabilitate Financiara din cadrul Bancii Nationale a Romaniei, citat de Agerpres. Din 2013 am reintrat pe o panta pozitiva atat in privinta activelor imobiliare cat si a activelor financiare nete. Ma tem ca anul 2016 nu va mai fi la fel. Astept pentru a doua parte a anului daca vom avea in continuare Legea darii in plata in functiune ca valoarea activelor imobiliare sa scada. Piata va fi depresata, va intra intr-un proces de comprimare ceea ce va duce la scaderea valorii tuturor activelor imobiliare, a spus Radulescu. continuă pe Hotnews

Legea darii in plata: 4.000 de oameni au cerut sa-si dea casa pentru a scapa de datorii

Numarul celor care au cerut sa-si dea cheile de la casa in baza Legii darii in plata este de 4. 000 de persoane, a declarat miercuri, intr-o conferinta de specialitate, Eugen Radulescu, directorul Directiei de Stabilitate Financiara din cadrul Bancii Nationale a Romaniei.

4.000 de oameni au cerut sa-si dea casa in baza Legii darii in plata

Numarul celor care au cerut sa-si dea cheile de la casa in baza Legii darii in plata este de 4. 000 de persoane, a declarat astazi, intr-o conferinta de specialitate, Eugen Radulescu, directorul Directiei de Stabilitate Financiara din cadrul Bancii Nationale a Romaniei, potrivit unor surse din presa.

BNR: 4.000 de oameni au cerut sa-si dea casa in baza Legii darii in plata

000 de romani au decis sa dea casele inapoi bancilor pentru a scapa de datorii. Potrivit reprezentantilor Bancii Nationale numarul este totusi mic. Consecinta este ca pretul caselor a scazut.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )