Libnet.ro
UNICEF

12:15

Raed Arafat, adevarul despre vaccinarea obligatorie. Ce pericol ii pandeste pe romani

Playtech Playtech,
Raed Arafat, adevarul despre vaccinarea obligatorie. Ce pericol ii pandeste pe romani

Raed Arafat a vorbit duminica seara despre desfasurarea campaniei de vaccinare in Romania. Potrivit sefului DSU, multi romani se lasa pacaliti de informatii false, folosindu-le impotriva sanatatii lor. Acesta transmite un avertisment cu privire la consecintele pe care le poate avea dezinformarea populatiei. Nu spune nimeni ca vaccinarea va fi obligatorie Raed Arafat revine cu . continuă pe Playtech

Raed Arafat, despre legea vaccinarii obligatorii: Pe partea de COVID-19 clar vaccinarea este voluntara

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a precizat, duminica, la Antena 3, ca vaccinarea anti-COVID-19 nu va fi obligatorie in Romania. Este legitim ca Ministerul Sanatatii.

Raed Arafat, despre legea vaccinarii obligatorii: Pe partea de COVID-19 clar vaccinarea este voluntara

Este legitim ca Ministerul Sanatatii sa se gandeasca la solutii de sanatate publica. in acelasi timp, stiind ca exista campanii foarte agresive impotriva vaccinarii COVID, trebuie sa clarificam ca nu spune nimeni ca vaccinarea va fi obligatorie a declarat seful DSU, medicul Raed Arafat, duminica, de la Antena 3.

Stefan Mandachi, adevarul despre emisiunea in care a fost la PRO TV. Ce spune despre regia ei VIDEO

Prima editie a emisiunii Sef sub acoperire, de la Pro TV, din acest an l-a adus in prim-plan pe Stefan-Valentin Mandachi. Barbatul de 35 de ani este patronul restaurantelor cu specific grecesc, de tip servire rapida, din Romania si estul Europei, Spartan. Cum s-a acomodat Stefan Mandachi la filmarile emisiunii Stefan Mandachi a fost primul .

Dan Negru, adevarul despre declaratia lui Dragos Bucur. Nu s-a mai putut abtine, ce secret a divulgat

Social media e totusi libertatea exprimarii, este concluzia trasa de Dan Negru in urma mesajului lui Dragos Bucur, care dezvaluia recent pe pagina sa de Facebook faptul ca nu se va vaccina. Opinia actorului a fost legata de prezentator si de alte pareri pro sau contra despre serurile anti-COVID, spuse la portavoce de alte persoane .

Noua demisie socanta in USR. Adevarul despre plecare: Nu mai am nimic in comun cu conducerea

Saptamana aceasta a fost saptamana demisiilor sau excluderilor din partid. Dupa ce Sosoaca a fost exclusa din AUR, o demisie socanta are loc la nivelul partidului USR. Un membru fondator al Uniunii Salvati Bucurestiul si-a anuntat demisia din partid. O demisie socanta a avut loc in cadrul USR Consilier la Sectorul 1 si totodata membru .

Claudiu Tarziu spune adevarul despre Diana Sosoaca. Cum ar fi ajuns parlamentar, de fapt: Santaj

Claudiu Tarziu aduce detalii mult asteptate despre Diana Sosoaca. Ce a spus co-presedintele formatiunii AUR cand a prezentat modalitatea prin care a ajuns fosta colega senatoare? Cum a ajuns Diana Sosoaca senatoarea AUR? Claudiu Tarziu vine cu detalii neasteptate Claudiu Tarziu a socat o tara intreaga in cursul zilei de vineri in momentul in care .

Adevarul despre coiful viking descoperit la Iasi. Pentru ce scopuri magice era folosit

Politistii din Iasi au recuperat un coif de viking care a fost disparut timp de 10 ani si tinut ascuns in Vrancea. Adevarul despre coiful viking a iesit la iveala, dupa ce istoricii au venit cu mai multe detalii. Adevarul despre coiful viking a iesit la suprafata Politistii au recuperat coiful care a fost tinut .

Adevarul despre majorarea alocatiilor. Graficele oficiale, publicate azi-noapte de Ministerul Finantelor

Odata cu anuntul noului buget pentru 2021 s-au alocat si banii necesari catre ministere. Ministerul Muncii a primit cu 10% mai mult decat la ultima rectificare bugetara. Suma exacta este de 53,7 miliarde lei alocati de la bugetul de stat. Desi guvernantii anuntau ca nu se vor mai face majorari, se pare ca alocatiile copiilor .

Adevarul despre pozele in care Bianca Dragusanu e batuta: Vreau sa infunde puscaria

Bianca Dragusanu a socat o tara intreaga, dar mai ales pe fanii care i-au fost alaturi pe tot parcursul relatiei sale cu Alex Bodi. Care e adevarul din spatele pozelor in care aceasta e batuta? Adevarul din spatele pozelor in care Bianca Dragusanu e batuta Bianca Dragusanu e pregatita sa mearga pana la capat pentru .

Florin Citu, despre vaccinarea cadrelor didactice: O mare parte din ele sunt in proces de vaccinare Vom avea centre in orase, in zonele rurare poate vor fi folosite centrele mobile (VIDEO)

Sambata, revenit de la Bruxelles, premierul Florin Citu a anuntat ca Romania va primi 2. 4 doze de vaccin anti-COVID in luna martie. in ceea ce priveste vaccinarea cadrelor didactice, premieurl a anuntat ca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )