Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raed Arafat, amenintat cu moartea. Cine este cel care i-a spus ca il ucide in numele tarii

Playtech Playtech,
Raed Arafat, amenintat cu moartea. Cine este cel care i-a spus ca il ucide in numele tarii

In ultima vreme Secretarul de Stat, Raed Arafat, a devenit tinta multor critici dar si a amenintarilor din partea unor personaje, cel putin dubioase, daca nu tendentioase. Raed Arafat, amenintat cu moartea de un extremist, pe facebook Pe retelele de socialziare, mai ales in aceasta perioada, au iesit la lumina, fie ca vorbim de Romania, . continuă pe Playtech

Raed Arafat, amenintat cu moartea pe Facebook de un conspirationist: O sa fiu EU acela care o sa va ingroape alaturi de un porc intr-un mormant de Piatra!

Raed Arafat este amenintat cu moartea, pe Facebook, de un adept al teoriei conspiratiei potrivit cariea viruslui SARS-CoV-2 nu exista. Mesajul dur publicat pe reteau de socializare a devenit viral.

Raed Arafat, amenintat cu moartea pe Facebook

Raed Arafat este amenintat cu moartea, pe Facebook, de un adept al teoriei conspiratiei potrivit careia viruslui SARS-CoV-2 nu exista. Postarea a fost publicata aseara pe Facebook si a fost distribuita de peste 1. 500 de ori, anunta Digi24.

Raed Arafat, amenintat cu moartea: Eu o sa fiu cel care o sa te ingroape alaturi de un porc intr-un mormant de piatra!

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a fost amenintat public cu moartea de catre un adept al teoriei conspiratiei care nu crede in existenta noului COVID-19. Mesajul a devenit viral foarte repede si a strans mii de reactii, unele pro, unele contra.

Raed Arafat, amenintat cu moartea pe Facebook: de ce a devenit postarea virala

Raed Arafat e un personaj-cheie al echipei care incearca sa tina sub control pandemia de coronavirus din Romania. Din acest motiv, este extrem de expus mai ales in fata celor care-i contesta.

Cine este barbatul care l-a amenintat cu moartea pe Raed Arafat. Raul Coltor, implicat in cazul Caracal

Raul Coltor, barbatul care l-a amenintat cu moartea pe Raed Arafat a declarat anul trecut ca este agent secret international, dupa ce s-a prezentat la CSM pentru a dezvalui presupuse legaturi intre angajati americani ai Bazei de la Deveselu cu o retea de proxeneti, totul in contextul cazului crimelor din Caracal.

EXCLUSIV Cine este barbatul care l-a amenintat cu moartea pe Raed Arafat. Raul Coltor sustinea anul trecut ca e spion VIDEO

Raul Coltor barbatul care l-a amenintat cu moartea pe Raed Arafat intr-un mesaj postat pe Facebook s-a prezentat in vara anului trecut la CSM pentru a da in vileag presupuse legaturi intre angajati americani ai Bazei de la Deveselu cu o retea de proxeneti, totul in contextul cazului crimelor din Caracal. El sustinea, atunci, ca este spion.

Raed Arafat explica de ce este necesara detasarea medicilor: Sunt infectati, intra in izolare. Cine lucreaza?

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a afirmat ca au fost situatii in care medici nu au dorit sa fie detasati la un spital, iar din acest motiv bolnavii au fost transferati la alte unitati medicale. El a precizat ca acest lucru implica si un risc, de a pierde bolnavul in timpul transportului, deoarece unii dintre pacienti sunt extrem de instabili, mentionand ca acest lucru s-a si intamplat.

Raed Arafat, intrebat ce le transmite celor care nu cred in coronavirus si protesteaza in Piata Victoriei: ii asteptam la spital

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a afirmat, duminica seara, ca ii asteapta la spital pe cei care nu cred in coronavirus si protesteaza in Piata Victoriei. O parte dintre ei sunt convins ca nu or sa scape, a afirmat Arafat, precizand ca nu este posibil sa nu se infecteze unii dintre participanti, avand in vedere ca stau aproape unii de altii si nu poarta masti de protectie.

Verificari ale Politiei dupa ce Raed Arafat a fost amenintat cu moartea, pe Facebook, iar postarea a fost distribuita de peste 1.500 de ori

Politia Romana face verificari dupa ce Raed Arafat a fost amenintat cu moartea printr-un mesaj postat de Facebook de catre un adept al teoriei conspiratiei care sustine ca noul coronavirus nu exista. Mesajul barbatului a fost distribuit de peste 1. 500 de ori.

Secretarul de stat Raed Arafat a fost amenintat cu moartea

Medicul Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne, a fost amenintat cu moartea,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )