Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raed Arafat anunta suplimentarea locurilor de carantina Marcel Vela: Am decis, la sugestia premierului, sa extindem anchetele epidemiologice

Adevărul Adevărul,
Raed Arafat anunta suplimentarea locurilor de carantina Marcel Vela: Am decis, la sugestia premierului, sa extindem anchetele epidemiologice

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a anuntat, duminica noapte, ca exista in plan suplimentarea locurilor pentru carantina, avand in vedere numarul tot mai mare de persoane care vin din zone cu raspandire larga a coronavirusului. La randul sau, ministrul de Interne, Marcel Vela, a afirmat ca Romania are capacitatea financiara pentru a inchiria locuri de carantina pentru cei bolnavi. continuă pe Adevărul

Arafat anunta ca s-ar putea detasa epidemiologi de la spitalele din subordinea Primariei Bucuresti la DSP

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, anunta ca se ia in calcul posibilitatea detasarii unor medici epidemiologi de la spitalele aflate in administrarea Primariei Capitalei catre Directia de Sanatate Publica Bucuresti. Arafat anunta, de asemenea, ca a discutat cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, pentru masuri la metrou, astfel incat timpul de asteptare din statii sa nu depaseasca 2 minute.

VIDEO Raed Arafat: Activitatile care implica mai mult de 1.000 de persoane, interzise in Romania. Ce se intampla in scoli

Activitatile care implica mai mult de 1. 000 de persoane sunt interzise incepand de duminica, a anuntat secretarul de stat Raed Arafat, care a precizat ca au fost stabilite si criteriile pe baza carora poate fi decisa suspendarea cursurilor, ca urmare a cazurilor de coronavirus, anunta news. ro.

LIVE VIDEO CORONAVIRUS Activitatile publice si private la care participa mai mult de o mie de oameni, interzise. Ce alte masuri anunta Raed Arafat

Activitatile care implica mai mult de 1. 000 de persoane sunt interzise incepand de duminica, a anuntat secretarul de stat Raed Arafat, care a precizat ca au fost stabilite si criteriile pe baza carora poate fi decisa suspendarea cursurilor, ca urmare a cazurilor de coronavirus. Stagiile practice in spitale pentru studentii la Medicina au fost sistate pana la 31 martie.

Raed Arafat a gasit solutia pentru teatre, meciuri si adunari de peste o mie de oameni. Ce trebuie sa faca institutiile pentru a tine totusi evenimentele

Autoritatile au interzis activitatile din tara care implica participarea a mai mult de 1. 000 de persoane, a declarat, duminica, seful DSU, Raed Arafat. Ulterior, a venit si solutia pentru ca evenimentele sa se tina si in aceste conditii. Ce trebuie sa faca institutiile? Raed Arafat a gasit solutia pentru teatre, meciuri si adunari de peste .

Ludovic Orban, gafa sau greseala intentionata in conferinta de presa: Va vorbi Rafael Raed Arafat

Spiritual si glumet, premierul Ludovic Orban stie sa detensioneze o situatie critica. S-a vazut asta si la conferinta de presa din aceasta seara de la Guvern, organizata pe tema COVID-19, cand a adus la un nivel superior gafa facuta ieri de Digi 24, cand o prezentatoare l-a numit pe Raed Arafat, Rafael Nadal, ministru secretar .

Marcel Vela a anuntat suspendarea transportului rutier si feroviar din si spre Italia

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, la MAI, masurile dupa sedinta Consiliului Special pentru Situatii de Urgenta.

LIVE TEXT Ora 23.50 Declaratii de presa la MAI, sustinute de ministrii Marcel Vela si Victor Costache

Ministrul de Interne, Marcel Vela, si ministrul Sanatatii, Victor Costache, vor sustine declaratii de presa, duminica seara, de la ora 23. 30, la sediul MAI, dupa participarea la reuniunea Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta, in contextul coronavirusului. La declaratiile de presa va participa si ministrul Transporturilor, Lucian Nicolae Bode. Ar urma sa anunte oprirea zborurilor din si catre Italia, potrivit informatiilor Digi24.

Ministrii Marcel Vela si Victor Costache, declaratii de presa la 23:30, la sediul MAI

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, si colegul sau Victor Costache de la Sanatate vor sustine o serie de declaratii de presa, duminica, la ora 23:30, la sediul MAI. Vestea vine in contextul in care.

Raed Arafat: Aceasta boala va fi foarte greu sa fie oprita total sau permanent Masurile la granita vor fi inasprite

Secretarul de stat din MAI Raed Arafat spune ca restrictiile impuse de catre autoritatile romane privind adunarile cu un public numeros si vizitele in spitale au rolul de preveni raspandirea bolii in interiorul comunitatilor. Arafat afirma ca boala va fi foarte greu de oprit, dar este important ca ea sa ramana cat mai mult timp in limitele actuale.

Raed Arafat a interzis activitatile care implica mai mult de 1.000 de persoane, ca urmare a cazurilor de coronavirus

Activitatile care implica mai mult de 1. 000 de persoane sunt interzise incepand de duminica, a anuntat secretarul de stat Raed Arafat, care a precizat ca au fost stabilite si criteriile pe baza carora poate fi decisa suspendarea cursurilor, ca urmare a cazurilor de coronavirus. Stagiile practice in spitale pentru studentii la Medicina au fost sistate pana la 31 martie, precum si vizitele apartinatorilor. Arafat a reluat recomandarea ca cetatenii romani sa nu circule in zonele afectate de coronavirus, iar celor care sunt in aceste zone sa nu vina in Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )