Libnet.ro
UNICEF

11:45

Raed Arafat, apostrofat pe aeroportul din Bruxelles: Demisia, atat vreau, nu e greu! Colectiv, domnu Arafat, nu uitati! (VIDEO)

B1 B1,
Raed Arafat, apostrofat pe aeroportul din Bruxelles: Demisia, atat vreau, nu e greu! Colectiv, domnu Arafat, nu uitati! (VIDEO)

Raed Arafat a fost apostrofat pe aeroportul din Bruxelles. Protestatarul Marian Ceausescu i-a cerut demisia lui Arafat pentru interventia haotica de la Colectiv. De partea cealalta, secretarul de stat. continuă pe B1

Olguta Vasilescu, dupa ce Raed Arafat a fost apostrofat la aeroport: Cand PNL trimite retarzii sa ii rezolve treaba murdara (VIDEO)

Lia Olguta Vasilescu PSD), fost ministru al Muncii, a avut o reactie dura, pe Facebook, dupa ceRaed Arafat a fost apostrofat de protestatarul Marian Ceausescu, pe aeroportul din Bruxelles. Cand.

Ce spune Raed Arafat despre demisia sa de la DSU

Raed Arafat, creatorul SMURD, a facut duminica seara cateva precizari in legatura cu presiunile care se fac la adresa pentru a demisiona.

141 de medici din serviciile de urgenta anunta ca vor protesta daca Raed Arafat va fi demis O parte dintre medicii din UPU sunt apropiati ai lui Raed Arafat, fiind si coordonatori SMURD

141 de medici care reprezinta serviciile medicale de urgenta din Romania, respectiv unitati pentru primirea urgentelor din spitale, SMURD si servicii publice de ambulanta, isi exprima, intr-un comunicat de presa, sustinerea fata de Raed Arafat, secretar de stat si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, si anunta ca isi rezerva dreptul de a protesta, fara a afecta pacientii, in cazul in care acesta va fi demis. O parte dintre medicii urgentisti din spitale sunt apropiati de Raed Arafat, ei fiind si coordonatori SMURD al carui fondator este Raed Arafat - n. red.

Ajutor nesperat pentru Raed Arafat, in plin scandal. I-au oferit greutatea lui in aur! Cine ii ia acum apararea

Un analist politic comenteaza atacurile ministrului Marcel Vela la adresa lui Raed Arafat. Bogdan Chireac sustine ca Arafat a primit la un moment dat o oferta uriasa pentru a prelua sistemul de urgenta dintr-o alta tara. Acestuia i s-ar fi oferit greutatea lui in aur. Raed Arafat primeste un ajutor nesperat: Probabil a salvat un .

Bogdan Chirieac, marturisire uluitoare despre Raed Arafat: Am fost martor. I-au oferit greutatea lui in aur

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat la Punctul de intalnire atacurile ministrului Marcel Vela indreptate impotriva lui Raed Arafat. Bogdan Chirieac a povestit un dialog la care a fost martor, atunci cand lui Raed Arafat i-a fost facuta o oferta uluitoare, pentru a prelua sistemul de urgenta din alta tara.

Raed Arafat: Am cerut si eu, in trecut, audituri. Nu ne este frica

Raed Arafat a vorbit, la Romania TV, despre auditul ordonat de ministrul Marcel Vela.

Raed Arafat, realizare uriasa la Departamentul pentru Situatii de Urgenta: Ambulante noi, achizitionate din fonduri UE

Raed Arafat a anuntat ca au fost distribuite catre serviciile de ambulanta din tara 120 de ambulante de tip A2, achizitionate din fonduri UE de IGSU.

Medici, solidari cu Raed Arafat. Ce veti pune in loc?

Un numar de 141 de medici care reprezinta serviciile medicale de urgenta din Romania, respectiv unitati pentru primirea urgentelor, SMURD si servicii publice de ambulanta, isi exprima, intr-un comunicat de presa, sustinerea fata de secretarul de stat Raed Arafat si anunta ca isi rezerva dreptul de a protesta, fara a afecta pacientii, in cazul in care acesta va fi demis.

Ce se ascunde in spatele schimbarii lui Raed Arafat?

Seful interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit si despre schimbarea lui Raed Arafat si ce se afla in spatele acestei decizii.

Raed Arafat raspunde acuzatiilor de frauda

Raed Arafat raspunde, pe Facebook, la acuzatiile din presa cu privire la fraude la achizitiile SMURD, adica la achizitiile de ambulante si elicoptere.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )