Libnet.ro
UNICEF

00:07

Raed Arafat, audiat la Parchetul General in dosarul Colectiv, la patru ani de la tragedie

Adevărul Adevărul,
Raed Arafat, audiat la Parchetul General in dosarul Colectiv, la patru ani de la tragedie

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta este asteptat astazi in fata procurorilor de la Parchetul General. La patru ani de la tragedia din Colectiv in care 64 de tineri si-au pierdut viata, inca se mai fac audieri. continuă pe Adevărul

Raed Arafat, audiat la Parchetul General in cazul Colectiv: Seful DSU, intampinat cu furie de reprezentantii victimelor

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), s-a prezentat, marti, la sediul Parchetului General pentru a fi audiat in legatura cu tragedia din clubul Colectiv, din octombrie 2015. Arafat.

Raed Arafat, audiat la Parchetul General, in cazul tragediei de la Colectiv. La sediul institutiei a fost asteptat de supravietuitori si rude ale victimelor: Criminalule, a strigat o femeie

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a sosit, marti, la Parchetul General, pentru a fi audiat, la patru ani de la tragedia petrecuta in clubul Colectiv. Arafat nu a facut declaratii la sosirea la sediul institutiei, relateaza Mediafax.

Raed Arafat, la Parchetul General. Seful DSU, audiat in dosarul Colectiv. Ce i-au facut rudele victimelor cand l-au vazut

Raed Arafat a fost audiat azi, 22 octombrie, la Parchetul General, in dosarul Colectiv. Din pacate pentru seful DSU, familiile victimelor nu l-au intampinat bine deloc. Asteptat de prea multe persoane, Raed Arafat a preferat sa nu faca declaratii. Raed Arafat, audiat in dosarul Colectiv Seful Departamentul pentru Situatii de Urgenta a ajuns azi la .

VIDEO Raed Arafat, audiat in premiera, timp de 4 ore, in dosarul Colectiv. La intrare i s-a strigat Criminalule, o sa raspunzi in fata justitiei!

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a fost audiat pentru prima data, marti, timp de 4 ore, la Parchetul General in dosarul privind interventia medicala din seara incendiului din clubul Colectiv. Raed Arafat a refuzat sa faca declaratii la intrarea in sediul Parchetului, insa din multime i s-a strigat Criminalule! Criminal dement ce esti! O sa raspunzi in fata justitiei!.

Raed Arafat, audiat in dosarul Colectiv, la patru ani de la tragedie

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, s-a prezentat marti la sediul Parchetului General pentru a fi audiat ca martor intr-un dosar disjuns din Colectiv, in legatura cu interventia.

Raed Arafat - audiat de procurori in dosarul and Colectiv and

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, s-a prezentat marti la sediul Parchetului General pentru a fi audiat ca martor intr-un dosar disjuns din Colectiv, in legatura cu interventia autoritatilor si acordarea ingrijirilor medicale la locul incendiului, dar si modul in care a fost efectuat transferul ranitilor la spitale din strainatate.

Raed Arafat, audiat in dosarul Colectiv

Seful Deparatmentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, va fi audiat, astazi, in dosarul Cole.

BREAKING NEWS Raed Arafat - audiat de procurori in dosarul Colectiv

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, s-a prezentat marti la sediul Parchet.

Raed Arafat, audit in dosarul Colectiv, la patru ani de la tragedie

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, s-a prezentat marti la sediul Parchetului General pentru a fi audiat ca martor intr-un dosar disjuns din Colectiv, in legatura cu interventia.

Raed Arafat: Lipsa semnalului in foarte multe zone reprezinta o mare dificultate Daca nu avem acoperire este posibil ca unele persoane sa nu poata apela 112

EXCLUSIV ONLINE Seful Departamentului de Urgenta, Raed Arafat, a atras atentia marti in cadrul Conferintei internationale anuale ANCOM ca lipsa semnalului la telefonia mobila reprezinta inca o problema.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )