Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raed Arafat, avertisment pentru romani

Antena3 Antena3,
Raed Arafat, avertisment pentru romani

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, spune ca exista riscul ca numarul incendiilor de vegetatie sa creasca din cauza temperaturilor extreme, dar da asigurari ca pompierii. continuă pe Antena3

Melescanu spune ca vizele pentru romani in SUA vor fi ridicate in unu-doi ani

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, sustine ca vizele pentru romani in Statele Unite vor fi ridicate in unul doi ani, in acest sens existand un grup de lucru al MAE pentru punerea in aplicare a unei Declaratii comune a SUA si UE privind programul de implementare a ridicarii vizelor.

ALERTA! Ce se intampla intre orele 10 19, in ROMANIA: Raed Arafat, apel de Ultima ora la populatie (FOTO)

Urmeaza doua zile de foc in Romania. Meteorologii au emis joi o averizarecod rosudecanicula, valabila vineri si sambata, pentru 12 judete din vestul tarii. Restul.

Raed Arafat, apel de ultima ora la populatie: Ce se intampla intre orele 10 - 19 (VIDEO)

Urmeaza doua zile de foc in Romania. Meteorologii au emis joi o averizare cod rosu de canicula, valabila vineri si sambata, pentru 12 judete din vestul tarii. Restul teritoriului se va afla.

Ministrul Melescanu sustine ca Statele Unite vor ridica vizele pentru romani intr-un termen de unu - doi ani de acum inainte

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a anuntat vineri seara, la Digi 24, ca Statele Unite vor renunta la vizele pentru cetatenii romani intr-un interval de unu - doi ani de acum inainte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )