Libnet.ro
UNICEF

08:01

Raed Arafat, avertisment sumbru pentru Romania. Peste 10 zile ar putea exploda situatia

Playtech Playtech,
Raed Arafat, avertisment sumbru pentru Romania. Peste 10 zile ar putea exploda situatia

Avertisment sumbru pentru Romania facut de Raed Arafat. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta nu aduce vesti bune despre pandemia de coronavirus, ba chiar vorbeste despre o situatie din ce in ce mai grava! Raed Arafat, avertisment sumbru despre coronavirus Numarul de cazuri noi de infectari cu noul COVID-19 a depasit orice imaginatie in Romania, . continuă pe Playtech

Peste 10 zile, 7.000 de infectari pe zi in Romania. Raed Arafat, despre cel mai sumbru scenariu: Este posibil sa ajungem acolo

Radu Tudor, realizatorul emisiunii Punctul de intalnire de la Antena 3, a estimat cresterea cazurilor in urmatoarele zile, pe baza a ceea ce s-a inamplat in ultima saptamana. Calculul matematic simplu arata ca peste 10 zile, Romania ar putea avea intre 5. 000 si 7. 000 de noi infectari cu COVID in fiecare zi. Scenariul sumbru a fost confirmat inclusiv de doctorul Raed Arafat, care ne da totusi o speranta, aceea ca masurile de siguranta sa fie respectate si rata de imbolnaviri sa scada.

Raed Arafat: Masca ar putea deveni obligatorie in curand

Secretarul de stat Raed Arafat a spus ca este posibil ca masca sa devina obligatorie peste tot, in c.

Ultima ora. Raed Arafat, anuntul de care toti romanii se temeau. Masca de protectie, obligatorie in spatii libere. Cand se vor aplica noile restrictii

Ieri a fost ziua in care s-au inregistrat cele mai multe cazuri de COVID-19 in Romania , inca de la inceputul pandemiei. Acest bilant negru a alertat autoritatile, medicii, dar si milioane de romani care asteapta cu nerabdare vesti mai bune. Seful DSU, Raed Arafat a explicat, in cursul serii de joi, cu ce probleme .

Raed Arafat, veste teribila dupa atingerea unui nou record de cazuri si decese COVID-19: S-ar putea sa alegem cine intra in ATI sau nu

Romania se intrece de la zi la zi cu noi recorduri de infectari. Din pacate, in cursul zilei de ieri au fost anuntate cele mai multe cazuri si decese cauzate de COVID-19, 2. 954, respectiv 83 de decese. Situatia este una disperata, deoarece sistemul sanitar nu mai are mult timp pana sa ajunga la epuizare. Autoritatile .

CORONAVIRUS |Raed Arafat, despre restrictii: Masuri tintite, regionale, zonale sunt posibile oricand, daca se impune

Raed Arafat a declarat, sambata seara, ca acolo unde se impune, se vor lua restrictii tintite, regionale, zonale, pentru prevenirea raspandirii pandemiei de coronavirus, dar acestea nu trebuie sa fie.

Raed Arafat, despre restrictii: Masuri tintite, regionale, zonale sunt posibile oricand, daca se impune

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, sambata seara, ca acolo unde se impune, se vor lua restrictii tintite, regionale, zonale, dar acestea nu trebuie sa fie generalizate, astfel incat sa paralizeze totul. Arafat afirma insa ca, daca DSP-urile solicita si considera necesara carantinarea unor localitati sau zone, Departamentul pentru Situatii de Urgenta va semna ordinul fara nicio problema.

Raed Arafat, despre purtarea mastii in toate spatiile publice: S-ar putea sa inceapa sa devina necesara. Eu port masca tot timpul cand sunt impreuna cu alte persoane

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat vineri seara ca purtarea mastii de protectie in toate spatiile publice ar putea deveni necesara in contextul cresterii.

Raed Arafat: Anumite componente din starea de urgenta este posibil sa se implementeze acum!

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca nu se discuta, in acest moment, despre o inchidere totala a oraselor, insa se iau masuri zonale, locale, menite sa reduca numarul de imbolnaviri cu SARS CoV-2.

Raed Arafat raspunde mesajului Patriarhului Daniel: Nu s-a interzis niciun fel de sarbatoare sa aiba loc

Seful DSU, Raed Arafat, a reactionat vineri seara, la Antena 3, dupa ce Patriarhul Daniel le-a cerut autoritatilor sa revina asupra deciziei de interzicere a pelerinajelor.

CORONAVIRUS |Ziua si recordul negativ in Romania: Peste 3.500 de noi cazuri de COVID-19, in 24 de ore. 629 de pacienti sunt internati la ATI, iar alti 59 au murit

Grupul de Comunicare Strategica GCS) anunta ca in ultimele 24 de ore, la nivel national, au fost confirmate 3. 517 de noi cazuri de infectare cu coronavirus, un nou record negativ pentru Romania de la debutul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )