Libnet.ro
UNICEF

07:00

Raed Arafat, avertisment de ultima ora pentru cetateni . Cum vor fi sanctionate persoanele care nu respecta regulile

Playtech Playtech,
Raed Arafat, avertisment de ultima ora pentru cetateni . Cum vor fi sanctionate persoanele care nu respecta regulile

Explozia cazurilor de COVID-19 ne sperie pe toti, insa medicii si autoritatile se tem pentru un posibil colaps al sistemului medical. Spitalele sunt arhipline, iar pacientii nou infectati, care vor avea nevoie de internare, nu vor mai avea loc in spital. Raed Arafat a vorbit luni seara despre modul in care romanii trebuie sa sarbatoreasca . continuă pe Playtech

Marcel Ciolacu, avertisment de ultima ora pentru presedintele Romaniei: Iohannis trebuie sa inteleaga ca a pierdut alegerile

Lupta pentru putere capata proportii uriase, astazi mai mult ca oricand. Odata cu intalnirea de la Cotroceni, Marcel Ciolacu doreste sa se impuna in fata presedintelui. Liderul PSD sustine ca presedintele Iohannis trebuie sa inteleaga si sa accepte infrangerea, luand in considerare nominalizarea facuta de PSD pentru functia de premier. Guvernarea condusa de Orban a .

Kaufland, anunt de ultima ora pentru toti clientii. Se intampla doar astazi in magazinele din Romania

In aceasta dimineata, Kaufland a facut un anunt pe pagina de Facebook, si anume, este vorba despre o noua promotie pe care au introdus-o in magazin. Kaufland, anunt de ultima ora pentru toti clientii Kaufland a venit iar in intampinarea clientilor lor cu o oferta de nerefuzat. Astazi si numai astazi, clientii magazinului vor avea .

Raed Arafat, avertisment dur pentru romani. Este total interzis sa facem asta de Revelion

Secretarul de stat Raed Arafat a explicat luni, in direct, la Punctul de intalnire, mecanismul prin care mai multe localitati au iesit din carantina.

OMS, avertisment de ultima ora. Ce va trebui sa poarte toata lumea dupa vaccinul anti-COVID19

Vesti mai putin bune vin direct de la OMS, ai carei reprezentanti ne atentioneaza cu privire la efectele nedovedite ale vaccinului anti-COVID-19. Desi antidotul impotriva noului coronavirus reprezinta o sansa uriasa pentru o mare parte a populatiei, acestia ne recomanda sa avem in vedere mai multe reguli de protectie. Ce restrictii raman dupa vaccinarea anti-covid-19 .

Alexandru Rafila, avertisment de ultima ora cu privire la carantinarea Romaniei. Ce va face daca va deveni premier: Nu as putea sa imi asum sa mint!

Medicul Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru functia de premier, a vorbit luni seara despre situatia Romaniei in momentul de fata. Acesta a recunoscut ca gestiunea pandemiei nu a fost facuta asa cum trebuia, iar rezultatele nefavorabile ne afecteaza pe toti. Ce planuri are pentru Romania Alexandru Rafila a abordat luni seara mai multe probleme legate, .

RAED ARAFAT, DESPRE SARBATORI: Respectarea regulilor si limitarea la maxim a mobilitatii

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), secretarul de stat Raed Arafat, a recomandat, pentru sarbatorile care urmeaza, respectarea regulilor sanitare si limitarea la maximum a mobilitatii si a intalnirilor cu persoanele cu care nu avem contact in mod obisnuit.

Raed Arafat, despre definitia de caz: Orice persoana asimptomatica se testeaza in final. Testele rapide vor grabi rezultatelein zonele de urgenta (VIDEO)

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU),Raed Arafat, a vorbit,marti seara, pe B1 TV, despre definitia de caz si despre cresterea numarului de teste. Testarea in sine se.

Toate paturile ATI in Bucuresti, ocupate. Raed Arafat: Cand gasim locuri in afara Bucurestiului, familiile refuza transferul pacientilor

Raed Arafat a oferit informatii in exclusivitate despre transferul pacientilor in alte orase. Cand gasim locuri in afara Bucurestiului, de multe ori, familiile refuza transferul pacientilor, chiar daca ei sunt la Unitatile de Primiri Urgenta si nu avem loc pentru ei. incercam sa convingem familiile ca e in binele pacientului sa ajunga intr-o sectie de Terapie Intensiva, decat sa ramana intr-o unitate de Primiri Urgenta la Bucuresti, a declarat Raed Arafat la Antena 3.

Raed Arafat: in ultimele 10 zile, in Bucuresti, am avut aproape de 14.000 de cazuri de coronavirus. Asta va duce la un impact serios pe sistemul medical. incercam sa crestem capacitatea la ATI (VIDEO)

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a declarat ca in acest moment se incearca o crestere a capacitatiide terapie intensiva pentru pacientii cu coronavirus din.

Raed Arafat: Nu am luat in considerare un lockdown total. Continua aplicarea masurilor care au fost implementate Ce spune seful DSU despre petrecerea sarbatorilor de iarna in plina pandemie (VIDEO)

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgemta DSU), Raed Arafat, a declarat marti seara, pe B1 TV, ca in Romania nu este luata in considerarea varianta unui lockdown total, insa in urmatoarea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )