Libnet.ro
UNICEF

11:45

Raed Arafat: Cautarile planorului vor continua maine cu mai multe forte in Brasov

România Liberă România Liberă,
Raed Arafat: Cautarile planorului vor continua maine cu mai multe forte in Brasov

Secretatul de stat Raed Arafat a explicat pentru Digi 24 ca, maine, cautarile planorului disparut vor continua maine, cu mai multe forte, in Brasov. continuă pe România Liberă

Raed Arafat: Cautarea planorului disparut a fost extinsa in Muntii Baiului. Peste 1.200 de persoane participa la cautari (VIDEO)

350 de forte sunt implicate in operatiunea de cautare a planorului disparut de 4 zile si de salvare a pilotului. Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat luni, la.

Raed Arafat: Cautarile pilotului planorului disparut au fost oprite in Sibiu si Dambovita

Cautarile pilotului planorului disparut joia trecuta au fost oprite in judetele Sibiu si Dambovita, care au anuntat ca au finalizat de verificat toate traseele, a anuntat, luni seara, secretarul de stat in.

Cautarile planorului disparut continua. Cum sunt ajutati salvatorii

Cautarile pilotului planorului disparut, Mircea Craciun, continua, miercuri. La operatiune participa peste 1. 000 de angajati ai inspectoratelor pentru situatii de urgenta, jandarmi, politisti, militari, salvamontisti si voluntari, cu aproape 200 de mijloace de interventie. Pentru misiunea de cautare disparut va fi utilizata o drona performanta, in zona intorsatura Buzaului.

Cautarile planorului disparut de 4 zile au continuat luni pe 50 de trasee montane. Raed Arafat: Costurile unei cautari de acest gen se ridica la sute de mii de euro

Costurile unei operatiuni de cautare precum cea a pilotului Mircea Craciun si a planorului pilotat de acesta, mai ales pe calea aviatica, se ridica la sute de mii de euro, a declarat, luni, secretarul de stat in Ministerul de Interne, Raed Arafat, care a precizat insa ca nu exista un buget limita. Potrivit unui comunicat transmis, luni seara, de Ministerul Afacerilor Interne, peste 1. 350 de pompieri, jandarmi, salvamontisti, politisti, militari si voluntari au verificat, in cursul zilei, 50 de trasee montane.

Raed Arafat, despre pilotul disparut: Cautarile continua pe cale terestra cu circa 1.200 de cadre, iar cele aeriene se efectueaza numai la cerere. in judetul Brasov sunt reverificate anumite zone

Raed Arafat a declarat marti, cu privire la disparitia pilotului si planorului, ca toate informatiile primite la numarul de urgenta 112 sunt luate in considerare si verificate. Astfel, cautarile continua pe.

Arafat: Cautarile aeriene ale planorului disparut vor fi facute doar cu numar limitat de aeronave

Cautarile aeriene pentru pilotul Mircea Craciun si planorul pilotat de acesta vor fi facute cu un numar limitat de aeronave, incepand de marti, pe zonele punctuale unde este o cerere in acest sens, a declarat secretarul de stat in Ministerul de Interne, Raed Arafat.

Cautarile planorului disparut in munti, reluate duminica. Raed Arafat: Am primit o poza cu un planor

Autoritatile au reluat, duminica dimineata, cautarile planorului disparut in munti. Secretarul de stat in Ministerul de Interne a anuntat ca sambata a primit o poza cu un planor care ar putea fi cel cautat.

Cautarile pilotului planorului disparut continua. Mircea Craciun va fi cautat cu o drona performanta

Pilotul planorului disparut de joia trecuta va fi cautat cu o drona performanta, care poate face cautari pe suprafete mari, de aproximativ 50 de kilometri patrati, pusa la dispozitia echipelor de salvare de catre voluntari, informeaza Ministerul Afacerilor Interne, intr-un comunicat. Operatiunile de cautare vor continua miercuri, la aceasta operatiune participand peste 1. 000 de jandarmi, politisti, militari, salvamontisti si voluntari, cu aproape 200 de mijloace de interventie.

Raed Arafat, despre cautarile pilotului disparut: Am cerut reverificarea zonei Postavarului. in judetele Sibiu si Dambovita se opresc cautarile pentru ca s-au acoperit zonele cerute (VIDEO)

Raed Arafat anunta ca incepand de marti cautarile aeriene pentru pilotul disparut cu planorul se vor opri, fiind accesibile 1-2 aernova, la cerere. in ceea ce priveste cautarile terestre, exista doua zone.

Cautarile planorului disparut joi in munti, reluate luni in noua judete

Autoritatile au reluat, luni, cautarile planorului si pilotului Mircea Craciun care a disparut joi. La actiunea de astazi care se desfasoara in noua judete, participa peste 1. 350 de persoane.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )