Libnet.ro
UNICEF

11:15

RAED ARAFAT: Pe cei care nu cred in coronavirus ii asteptam la spital

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RAED ARAFAT: Pe cei care nu cred in coronavirus ii asteptam la spital

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a afirmat, ieri seara, ca ii asteapta la spital pe cei care nu cred in coronavirus si protesteaza in Piata Victoriei. continuă pe Ziarul Bursa

Ce le transmite Raed Arafat celor care nu cred in coronavirus si protesteaza in Piata Victoriei: ii asteptam la spital

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a spus duminica seara ca ii asteapta la spital pe cei care nu cred in coronavirus si protesteaza in Piata Victoriei, scrie News. ro. O parte dintre ei sunt convins ca nu or sa scape, a afirmat Arafat, precizand ca nu este posibil sa nu se infecteze unii dintre participanti, avand in vedere ca stau aproape unii de altii si nu poarta masti de protectie.

Raed Arafat, intrebat ce le transmite celor care nu cred in coronavirus si protesteaza in Piata Victoriei: ii asteptam la spital

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a afirmat, duminica seara, ca ii asteapta la spital pe cei care nu cred in coronavirus si protesteaza in Piata Victoriei. O parte dintre ei sunt convins ca nu or sa scape, a afirmat Arafat, precizand ca nu este posibil sa nu se infecteze unii dintre participanti, avand in vedere ca stau aproape unii de altii si nu poarta masti de protectie.

Mesajul lui Raed Arafat catre cei care nu cred ca exista coronavirus: ii asteptam la spitale

Seful DSU, Raed Arafat, a transmis un mesaj duminica, la Antena 3, celor care nu cred ca exista noul coronavirus si au protestat in Piata Victoriei. ii asteptam la spitale, a spus el.

Mesaj dur de la Raed Arafat: ii astept la spital pe cei din strada

Raed Arafat este sigur ca unii dintre manifestantii din Piata Victoriei, oameni care nu purtau masti.

Mesaj dur al directorului Spitalului Victor Babes din Timisoara pentru cei care nu cred in COVID-19: ii asteptam in spitale, unde avem si lumanari

La Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara mai sunt cateva locuri libere pentru pacientii cu COVID-19. Managerul spitalului, Cristian Oancea, sustine ca in jur de 70% dintre pacientii din ultima perioada cred in teoria conspiratiei si spune ca medicii nu mai au cu cine sa se lupte si sunt dezarmati, pentru ca munca lor s-a dus pe apa Sambetei. in acest context, el transmite un mesaj dur: ii asteptam in spitale, unde avem si lumanari, scrie Opinia Timisoarei.

RAED ARAFAT: Avem nevoie de masuri legislative impotriva pacientilor asimptomatici care nu respecta carantina

Secretarul de stat, Raed Arafat, a declarat luni, la dezbaterile din Comisia Juridica pe Legea carantinei, ca este nevoie de reglementari legislative pentru a putea lua masuri impotriva pacientilor asimptomatici care nu respecta izolarea. Arafat a citat un studiu facut de Universitatea Yale care arata ca peste 50% din infectiile cu coronavirus sunt transmise de asimptomatici, conform Digi24.

Dezvaluirile lui Raed Arafat. Record de infectii cu COVID-19! Ce fac autoritatile

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul MAI, dr. Raed Arafat, a declarat duminica, la Antena 3, ca 50% din infectarile cu noul coronavirus vin de la asimptomatici.

Grupul de Comunicare Strategica avertizeaza: Un mesaj FALS, atribuit lui Raed Arafat, circula in spatiul public. Se lasa impresia ca se solicita DSP-urilor sa raporteze discretionar numarul de decese si infectari cu coronavirus

Grupul de Comunicare Strategica GCS) atrage atentia asupra faptului ca circula un mesaj fals atribuit sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat. Este vorba despre un text, conceput i.

Raed Arafat explica de ce este necesara detasarea medicilor: Sunt infectati, intra in izolare. Cine lucreaza?

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a afirmat ca au fost situatii in care medici nu au dorit sa fie detasati la un spital, iar din acest motiv bolnavii au fost transferati la alte unitati medicale. El a precizat ca acest lucru implica si un risc, de a pierde bolnavul in timpul transportului, deoarece unii dintre pacienti sunt extrem de instabili, mentionand ca acest lucru s-a si intamplat.

Raed Arafat, anunt de ultima ora despre urmatoarele masuri: S-ar putea impune anumite restrictii!

In contextul in care numarul imbolnavirilor de coronavirus este in continua crestere, secretarul de stat, Raed Arafat, confirma faptul ca autoritatile ar putea impune noi restrictii, insa numai pentru anumite zone din tara, unde apar focare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )