Libnet.ro
UNICEF

08:15

Raed Arafat, despre campania de vaccinare: A mers destul de ok. Nu stam nici cel mai bine, nici cel mai prost in Europa

Hotnews Hotnews,
 Raed Arafat, despre campania de vaccinare: A mers destul de ok. Nu stam nici cel mai bine, nici cel mai prost in Europa

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, apreciaza ca pana acum campania de vaccinare in Romania a mers destul de ok, el spunand ca nu stam nici cel mai bine, nici cel mai prost in Europa. continuă pe Hotnews

Raed Arafat, despre campania de vaccinare anti-COVID-19: Stam bine, dar e inca mult de facut Mesaj pentru cei care nu vor sa se vaccineze (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a primit, luni, prima doza din vaccinul anti-COVID-19. El s-a declarat multumit de modul in care s-a desfasurat pana acum campania de vaccinare,.

RAED ARAFAT, DESPRE DESCHIDEREA SCOLILOR: Posibil sa se raspandeasca din nou, prin copii, virusul din casa in casa

Secretarul de stat Raed Arafat afirma ca specialistii isi doresc reluarea cursurilor fata in fata, insa trebuie luata in considerare situatia epidemiologica si, daca totul este ok, scolile ar putea fi deschise in al doilea semestru. intrebat de ce nu s-au deschis acum scolile, Arafat a precizat ca perioada ramasa pana la urmatoarea vacanta este mica si inca nu s-a evaluat impactul sarbatorilor de iarna. Posibil sa se raspandeasca din nou, prin copii, virusul din casa in casa, a explicat Arafat.

Kelemen Hunor, despre campania de vaccinare: Trebuie sa venim si cu alte personalitati, cu mai multe emotii

Vicepremierul Kelemen Hunor spune la RFI ca Executivul va adopta saptamana viitoare o ordonanta de urgenta pentru intensificarea campaniei de comunicare anti-Covid-19. in opinia sa, ar fi nevoie de mesaje cu mai multe emotii.

VIDEO Raed Arafat s-a vaccinat antiCOVID-19: Abia am asteptat sa ma vaccinez. indemnul meu este ca toti sa inteleaga ca aceasta e speranta

Seful DSU, Raed Arafat, s-a vaccinat luni impotriva COVID-19. Arafat si angajatii DSU s-au vaccinat la Centrul de Vaccinare din cadrul Spitalului de Urgenta Prof. dr. Dimitrie Gerota Bucuresti. A patra transa de vaccin Pfizer a ajuns luni dimineata in Romania, cele 150. 150 de doze fiind transportate cu aeronavele care au aterizat pe aeroporturile din Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara urmand sa fie distribuite la Institutul Cantacuzino din Capitala si catre centrele din tara.

Raed Arafat s-a vaccinat impotriva COVID-19

Secretarul de stat Raed Arafat s-a vaccinat astazi impotriva COVID-19, la Centrul de Vaccinare din cadrul Spitalului de Urgenta Prof. dr. Dimitrie Gerota din Bucuresti.

Raed Arafat: in etapa a II-a se va incepe cu persoanele in varsta, persoanele cu vulnerabilitati, iar apoi va fi si personalul esential din diferite activitati inscrierea nu e doar digitala (VIDEO)

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru situatii de Urgenta, s-a vaccinat impotriva COVID-19, luni, la Centrul de Vaccinare din cadrul Spitalului de Urgenta Prof. dr. Dimitrie Gerota.

Raed Arafat s-a vaccinat anti-COVID la Spitalul Dimitrie Gerota VIDEO

Seful DSU Raed Arafat s-a vaccinat impotriva COVID-19, luni, la ora 12. 00, la Centrul de Vaccinare din cadrul Spitalului de Urgenta Prof. dr. Dimitrie Gerota Bucuresti. Tot acolo se vor imuniza si angajatii Departamantului pentru Situatii de Urgenta.

Arafat, despre deschiderea scolilor: Toata lumea doreste sa se intoarca la forma de predare fizicaPosibil sa se raspandeasca prin copii virusul

Secretarul de stat Raed Arafat afirma ca specialistii isi doresc reluarea cursurilor fata in fata, insa trebuie luata in considerare situatia epidemiologica si, daca totul este ok, scolile ar putea fi deschise in al doilea semestru. intrebat de ce nu s-au deschis acum scolile, Arafat a precizat ca perioada ramasa pana la urmatoarea vacanta este mica si inca nu s-a evaluat impactul sarbatorilor de iarna.

Ultima ora. Raed Arafat si-a facut vaccinul anti-Covid-19 in fata tuturor. Imaginile VIDEO sunt dovada

Nu putine sunt persoanele care au criticat faptul ca cele mai importante persoane din Romania au evitat sa se vaccineze anti-Covid, punandu-se la indoiala eficienta serului. in cursul zilei de astazi, Ministerul Afacerilor de Externe a transmis un comunicat prin intermediul caruia anunta vaccinarea intregului personal al DSU, inclusiv al sefului DSU, Raed Arafat. Acesta .

RAED ARAFAT: Noua tulpina de coronavirus se raspandeste in comunitate

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, afirma ca daca noua tulpina de coronavirus a fost descoperita la o pacienta care nu a fost in afara tarii, inseamna ca noua tulpina de virus se raspandeste in comunitate. Faptul ca am depistat-o la o pacienta, nu inseamna ca este singura pacienta, afirma Arafat, adaugand ca trebuie atentie la orice crestere a numarului de cazuri pentru a se lua masuri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2715 seconds )