Libnet.ro
UNICEF

19:15

Raed Arafat, despre cum va fi luna septembrie: Are o incarcatura de riscuri mai mare!

Antena3 Antena3,
Raed Arafat, despre cum va fi luna septembrie: Are o incarcatura de riscuri mai mare!

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a vorbit in exclusivitate la Antena 3, despre ce se va intampla din luna septembrie in contextul pandemiei de coronavirus. continuă pe Antena3

Raed Arafat, despre sfarsitul pandemiei de coronavirus. Anuntul asteptat de toti romanii

Secretarul de stat in Ministerul de Interne, Raed Arafat a vorbit, marti, despre cand ar putea avea loc sfarsitul pandemiei de coronavirus.

Raed Arafat, despre pandemia de COVID-19: S-ar putea sa ne trezim ca nici macar nu am vazut ce e mai rau!

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat marti ca pandemia de coronavirus nu a trecut si s-ar putea chiar sa ne trezim ca nici macar nu am vazut ce este mai rau din aceasta pandemie.

Raed Arafat, despre noul an scolar, in contextul COVID-19: Daca apar focare, vor fi luate masuri, probabil inclusiv inchiderea temporara a scolii in care apare un astfel de focar

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a acordat, marti seara, un interviu postului B1 TV. Printre altele, Raed Arafat a abordat si subiectul reluarii cursurilor in noul an scolar, in contextul.

Raed Arafat, reactie categorica. Ce a putut sa spuna despre redeschiderea restaurantelor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a anuntat intr-o conferinta de presa ca, in anumite conditii, dupa 1 septembrie, restaurantele se pot deschide in interior. Care a fost reactia sefului DSU, Raed Arafat. Ce a spus Raed Arafat despre redeschiderea restaurantelor Desi presedintele, Klaus Iohannis a declarat ca restaurantele se pot redeschide de la 1 septembrie, seful .

RAED ARAFAT: Nu pot sa recomand deschiderea restaurantelor

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca, in calitate de medic, nu poate recomanda redeschiderea restaurantelor, varianta luata in calcul de autoritati pentru 1 septembrie. Daca se doreste deschiderea restaurantelor la un moment dat, putem spune conditiile pentru a reduce riscurile. Risc zero nu exista, a afirmat Arafat, conform Hotnews.

Raed Arafat: Nu pot sa recomand deschiderea restaurantelor

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca, in calitate de medic, nu poate recomanda redeschiderea restaurantelor, varianta luata in calcul de autoritati pentru 1 septembrie. Daca se doreste deschiderea restaurantelor la un moment dat, putem spune conditiile pentru a reduce riscurile. Risc zero nu exista, a afirmat Arafat.

Barbatul care l-a amenintat cu moartea pe Raed Arafat intr-o postare pe Facebook a fost retinut de procurori

Barbatul care l-a amenuintat cu moartea pe Raed Arafat intr-o postare pe Facebook in luna iulie a fost retinut, vineri, de procurorii DIICOT. Raul Coltor, un barbat din Alba Iulia adept al conspirationistilor, a scris ca il va ucide pe seful DSU, iar Raed Arafat a facut plangere penala pe numele acestuia.

Ce s-a intamplat cu barbatul care i-a spus lui Raed Arafat ca il va ingropa alaturi de un porc

Barbatul din Alba Iulia, care l-a amenintat cu moartea pe Raed Arafat, in luna iulie, a fost retinut, apoi plasat sub control judiciar. Barbatul este adept al teoriei conform careia virusul SARS-CoV-2 nu exista. Acesta a fost plasat de judecatori sub control judiciar si urmeaza sa fie eliberat, vineri, dupa ce expira ordonanta de retinere.

Raed Arafat: Pandemia de coronavirus nu a trecut si s-ar putea sa ne trezim ca nici macar nu am vazut ce e mai rau Multi nu au argumente stiintifice, dar abereaza toata ziua si, din pacate, sunt crezuti

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a vorbit marti seara, pentru B1 TV, despre criza COVID-19 in Romania. Dupa saptamani intregi de crestere ingrijoratoare a numarului de.

Raed Arafat: Pandemia de coronavirus nu a trecut si s-ar putea sa ne trezim ca nici macar nu am vazut ce e mai rau Multi nu au argumente stiintifice, dar abereaza toata ziua si, din pacate, sunt crezuti (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a vorbit marti seara, pentru B1 TV, despre criza COVID-19 in Romania. Dupa saptamani intregi de crestere ingrijoratoare a numarului de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )