Libnet.ro
UNICEF

22:30

Raed Arafat, despre posibilitatea de a trece din nou la starea de urgenta: Sunt semnalele de alarma

Antena3 Antena3,
Raed Arafat, despre posibilitatea de a trece din nou la starea de urgenta: Sunt semnalele de alarma

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta se arata ingrijorat de situatia in care ne aflam in acest moment, cu un numar mare de infectati. intrebat daca vom ajunge din nou la o stare de urgenta, Raed Arafat a explicat ca deocamdata nu se pronunta. continuă pe Antena3

ARAFAT, DESPRE CRIZA SANITARA DIN ARGES: Bolnavii de covid de la Mioveni vor fi mutati cu elicopterul la alte spitale din tara

Analiza incendiara aseara a lui Raed Arafat, la Sinteza Zilei de la Antena 3, unde a explicat unul dintre factorii care sta la baza gravei crize sanitare cu care se confrunta Argesul in prezent, anunta Jurnalul de Arges.

Raed Arafat, un nou avertisment: ATI este plin. Nu vorbeste nimeni despre asta, lumea crede ca e totul perfect. Dar nu e!

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a dezbatut situatia exploziei de noi cazuri de coronavirus de pe teritoriul Romaniei, din ultimele zile. Acesta a declarat ca, in prezent, sunt.

RAED ARAFAT: Noi acum suntem pe un trend crescator din pacate si totul depinde de cum ne raportam la acest virus

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat ca suntem pe un trend crescator privind numarul cazurilor de infectare cu coronavirus.

Raed Arafat, anunt pentru prefecti: Izolarea la domiciliu si carantina se suspenda temporar

Izolarea la domiciliu si carantina se suspenda temporar. Este anuntul pe care secretarul de stat Raed Arafat l-a transmis prefecturilor din tara print-o circulara. Decizia este valabila pana cand Parlamentul si Guvernul se pun de acord sa respecte Constitutia.

Raed Arafat: Suntem pe un trend crescator. Daca nu sunt respectate regulile de baza, este posibil ca situatia sa scape de sub control

In contextul cresterii numarului de cazuri de coronavirus din ultimele zile de pe teritoriul Romaniei, Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a lansat un avertisment, spunand ca tara no.

Raed Arafat (DSU): Daca respectam regulile, exista o sansa buna sa oprim cresterea numarului de cazuri de COVID-19. Cetatenii sa le atraga atentia politicos celor care le incalca (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta cu rang de secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne, este de parere ca daca populatia respecta regulile de siguranta sanitara si.

Raed Arafat: Eu va cumpar glontul, faceti ce vreti cu mine!. Situatia la care se refera seful DSU

Seful DSU, Raed Arafat, a aratat joi seara, la Antena 3, ca se continua campania de denigrare a lui si a colegilor sau. Peste tot suntem hoti, spune el.

Legea Educatiei s-ar putea schimba din nou. Ce se intampla cu gradinitele si after-schoolul. Tot ce trebuie sa stie parintii

Legea Educatiei, abia modificata, ar putea suferi schimbari din nou. De data aceasta, este vorba despre niste prevederi noi, actuale, ce par a fi in concordanta cu situatia prezenta cauzata de criza din epidemia de coronavirus. Propunerile se arata inovative, astfel ca, daca vor fi adoptate, se prevad schimbari de substanta in sistemul educational romanesc.

Gabriela Firea a dezvaluit adevaratul motiv pentru care vrea din nou sa candideze

Primarul Capitalei Gabriela Firea a declarat la Antena 3 care este adevaratul motiv pentru care vrea sa candideze din nou la alegerile locale din acest an. Edilul sustine ca in primul rand vrea sa isi continue proiectul.

Termocentrala de la Mintia a fost oprita din nou

Termocentrala de la Mitia, din judetul Hunedoara, a fost oprita, din nou, astazi, dupa ce Transgaz a sistat furnizarea gazului metan, in urma unor datorii de aproximativ 16 milioane de lei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )