Libnet.ro
UNICEF

13:15

Raed Arafat: Al doilea italian care a calatorit in Romania cu cazul zero nu este confirmat

Antena3 Antena3,
Raed Arafat: Al doilea italian care a calatorit in Romania cu cazul zero nu este confirmat

Raed Arafat a anuntat, vineri, ca italianul care a calatorit in Romania cu pacientul zero, in varsta de 71 de ani, confirmat cu coronavirus, nu are COVID-19. continuă pe Antena3

Arafat: Al doilea italian care a calatorit in Romania nu are coronavirus. Se opreste cautarea celor cu care a intrat in contact

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a anuntat ca cel de-al doilea italian care a calatorit in Romania nu este infectat cu coronavirus, asa cum s-ar fi anuntat anterior.

Raed Arafat: Al doilea italian care a calatorit in Romania nu are coronavirus (VIDEO)

Secretarul de stat din Ministerul de Interne, Raed Arafat, a anuntat vineri ca al doilea cetatean italian care a calatorit in Romania nu a fost infectat cu coronavirus precum era anuntat anterior. Seful DSU.

Al doilea italian, care a fost in Romania, depistat cu coronavirus. El l-ar fi insotit pe cetateanul de 71 de ani din Rimini

Inca un italian ar fi fost confirmat cu coronavirus, dupa ce a vizitat Romania, potrivit newsrimini. it. E vorba despre un cetatean din localitatea Morciano di Romagna din regiunea Marche, in varsta de 51 de ani,.

inca un italian care a fost in Romania, depistat cu coronavirus! Massimo Turchi are 51 de ani

Al doilea italian, care a vizitat Romania, a fost depistat cu coronavirus. Barbatul se numeste Massimo Turchi.

Un italian care l-a insotit in Romania pe barbatul de 71 de ani infectat are si el coronavirus

Un cetatean italian care a fost in Romania impreuna cu barbatul de 71 de ani infectat cu noul virus gripal este spitalizat in Italia si are, de asemenea, coronavirus, au anuntat autoritatile italiene, potrivit Mediafax.

Un al doilea italian a fost depistat cu coronavirus dupa ce a venit din Romania

Inca un cetatean italian care a calatorit in Romania a iesit pozitiv la testele de depistarea coronavirusului. Este vorba de un prieten al primului italian depistat pozitiv dupa ce a calatorit in Romania, in perioada 18-22 februarie 2020. De altfel cei doi ar fi calatorit impreuna in tara noastra.

Mesajul lui Raed Arafat pentru mesajele false despre cazurile de coronavirus in Romania. Situatia oficiala

Raed Arafat a afirmat in cursul zilei de marti, la Sinteza Zilei, ca autoritatile romane nu ascund situatia reala din tara. Ce spune seful DSU despre panica instalata in Romania si despre situatia actuala? Raed Arafat, situatia oficiala din Romania: Sunt false cazurile de coronavirus din tara? Situatia din lume i-a amploare si alarmeaza din .

VIDEO Primul caz de coronavirus in Romania, confirmat de Raed Arafat. Ce se intampla cu pacientul acum

Conferinta de presa la Ministerul Sanatatii, miercuri seara, dupa ce in tara noastra a fost confirmat primul caz de coronavirus. Este vorba despre un caz al unei persoane din Gorj, care se afla la acest moment in tara. Acesta persoana a intrat in contact cu cetateanul din Italia care a fost in vizita in tara .

Raed Arafat explica lipsa echipamentelor de protectie din Romania: Majoritatea se fabricau in China

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), a declarat ca problema cu lipsa echipamentelor de protectie este la nivel mondial fiindca majoritatea erau fabricate in China.

Raed Arafat, precizari oficiale legate de prezenta coronavirusului in Romania: Nicio persoana confirmata cu coronavirus

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat si secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, au sustinut, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, o conferinta de presa referitoare la gestionarea situatiei privind noul Coronavirus COVID- 19).

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )