Libnet.ro
UNICEF

05:30

Raed Arafat a explicat de ce nu a putut fi folosit avionul ultraperformant al SMURD la zborul de luni: Aeronava este in revizie la Aerostar Bacau deoarece ii lipseste o piesa

Hotnews Hotnews,
 Raed Arafat a explicat de ce nu a putut fi folosit avionul ultraperformant al SMURD la zborul de luni: Aeronava este in revizie la Aerostar Bacau deoarece ii lipseste o piesa

Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Sanatatii si fondatorul SMURD, a explicat pentru Stirile Pro Tv cum a fost posibil ca echipa de medici aflata in avionul care a cazut luni intr-o zona greu accesibila din Muntii Apuseni sa zboare cu o aeronava veche de 35 de ani, in vreme ce SMURD detine un aparat de zbor performant si ultra-rapid, utilat pentru transporturi umanitare. Potrivit medicului Raed Arafat, noul avion este in prezent in revizie la Aerostar Bacau, deoarece ii lipseste o piesa. continuă pe Hotnews

Raed Arafat: Buget de 270 de milioane de lei pentru actiunile prioritare din medicina de urgenta

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Raed Arafat afirma ca pentru acest an s-au alocat de la buget 270 de milioane de lei pentru actiunile prioritare din medicina de urgenta, pe programe de terapie intensiva, infarct, trauma, accidente vasculare cerebrale si recoltare mobila de sange. Raed Arafat a anuntat, sambata, intr-o conferinta de presa la Targu Mures, ca in acest an s-au alocat de la buget 270 de milioane de lei pentru cinci tipuri de actiuni prioritare legate de urgenta, complementare acesteia.

Raed Arafat: Un apel abuziv la 112 poate sa ucida o persoana. Orice masura legislativa impotriva apelurilor abuzive este binevenita

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Raed Arafat a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca orice masura legislativa care poate fi luata impotriva apelurilor abuzive la 112, fara a afecta accesul, este binevenita, subliniind ca orice apel abuziv poate sa ucida o persoana.

Raed Arafat: Unitatile de Primiri Urgente isi vor raporta zilnic activitatea, online

Incepand de luna viitoare se va introduce raportarea zilnica, online, la nivelul unitatilor de primiri urgente UPU), care va permite o monitorizare in timp real, inclusiv a cheltuirii banilor publici. Asa sustine secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Raed Arafat spune ca monitorizarea e necesara dupa ce un spital din Bucuresti care a cheltuit pe reactivi cat 10 UPU-uri si a trebuit sa returneze 3,5 milioane lei.

Raed Arafat: Buget de 270 de milioane de lei pentru medicina de urgenta in 2014

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Raed Arafat afirma ca pentru acest an s-au alocat de la buget 270 de milioane de lei pentru actiunile prioritare din medicina de urgenta, pe programe de terapie intensiva, infarct, trauma, accidente vasculare cerebrale si recoltare mobila de sange.

Raed Arafat: S-au alocat 270 de milioane de lei pentru actiunile prioritare din medicina de urgenta

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Raed Arafat afirma ca pentru acest an s-au alocat de la buget 270 de milioane de lei pentru actiunile prioritare din medicina de urgenta, pe programe de terapie.

Raed Arafat: S-a alocat un buget de 270 de milioane de lei pentru actiunile prioritare din medicina de urgenta

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Raed Arafat a anuntat, sambata, intr-o conferinta de presa la Targu Mures, ca in acest an s-au alocat de la buget 270 de milioane de lei pentru cinci tipuri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )