Libnet.ro
UNICEF

17:16

Raed Arafat, informatii de ultim moment in cazul fotbalistului mort: S-au gasit niste nereguli serioase!

Antena3 Antena3,
Raed Arafat, informatii de ultim moment in cazul fotbalistului mort: S-au gasit niste nereguli serioase!

Sunt mai multe aspecte pe care nu avem cum sa le comentam si niciodata nu o sa fac speculatii pana nu avem date complete. Si unul dintre momentele pe care nu putem sa le comentam este ce s-a. continuă pe Antena3

EXCLUSIV. Interviu: Raed Arafat, despre modul cum s-a intervenit in cazul fotbalistului de la Dinamo, decedat la spital

Secretarul de stat in Ministerul de Interne Raed Arafat a declarat in exclusivitate pentru Romania Libera ca exista proceduri clare de interventie a echipajelor de prim ajutor la competitiile sportive si ISU nu are prerogative sa ingradeasca in nici un fel accesul echipajelor de la ambulanta in zona terenurilor sportive.

FOTO. Raed Arafat, implicat intr-un ACCIDENT rutier

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a fost implicat intr-un accident, joi seara, in Bucuresti, masina pe care o conducea fiind lovita de un autobuz. Accidentul a avut loc joi seara, in apropiere de Galeriile Orizont din Bucuresti. Potrivit lui Raed Arafat, masina pe care o conducea a fost lovita de un autobuz care iesea din parcare.

Raed Arafat, implicat intr-un accident rutier cu un autobuz. Masina secretarului de stat a fost acrosata de un vehicul de transport in comun (VIDEO)

Secretarul de Stat, Raed Arafat, a avut parte de un accident usor in seara de 5 aprilie. Masina acestuia se pare ca a fost lovita de un autobuz, in aripa dreapta, dupa ce soferul vehiculului de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )