Libnet.ro
UNICEF

20:45

Raed Arafat: Petrecerile, aniversarile si sarbatorile sunt interzise Nu putem sa interzicem ceva in interiorul domiciliului, dar sfatul nostru este sa se respecte regulile. Daca vine cineva in vizita, sa se poarte masca (VIDEO)

B1 B1,
Raed Arafat: Petrecerile, aniversarile si sarbatorile sunt interzise Nu putem sa interzicem ceva in interiorul domiciliului, dar sfatul nostru este sa se respecte regulile. Daca vine cineva in vizita, sa se poarte masca (VIDEO)

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a indemnat populatia sa respecte regulile de siguranta sanitara si acasa. Nu putem controla locuintele, a precizat. continuă pe B1

Arafat: Petrecerile, aniversarile sunt interzise, dar nu putem controla locuintele. Invitatii sa poarte masca

Una dintre noile restrictii care vor intra in vigoare de luni este interzicerea de reuniuni cu prilejul unor sarbatori, aniversari, petreceri in spatii inchise sisau deschise, publice sisau private. intrebat daca va fi impusa o limita de persoane care pot merge in vizita, secretarul de stat Raed Arafat a spus nu pot fi impuse restrictii in interiorul locuintelor private pentru ca nu exista o legislatie care sa permita acest lucru, dar sfatul este ca invitatii la astfel de evenimente sa poarte masca.

De ce se inchid pietele agroalimentare, dar mallurile raman deschise. Explicatiile lui Raed Arafat: Modul de cumparare, cum sunt puse magazinele, contactul care se desfasoara (VIDEO)

Raed Arafat a explicat, vineri seara, in direct pentru B1 TV, decizia de a inchide pietele agroalimentare, dar a pastra centrele comerciale precum mall-urile deschise. Secretarul de stat a precizat faptul ca.

Raed Arafat, anunt de ultima ora cu privire la noile restrictii. Ce trebuie sa stie toti romanii

Raed Arafat a anuntat in cursul zilei de astazi ce trebuie sa stie cetatenii cu privire la noile masuri de restrictie anuntate de Ludovic Orban in cursul serii de ieri. Acesta a mentionat care sunt masurile de preventie vitale si, de asemenea, a adus lamuriri referitoare la anumite restrictii care ar putea fi gresit intelese.

Raed Arafat: Terasele acoperite cu diferite tipuri de pereti pentru a pastra caldura sunt considerate spatii inchise

Secretarul de stat Raed Arafat a facut noi precizari vineri referitoare la regulile care trebuie respectate in restaurante, baruri si cafenele. Acesta a anuntat ca a fost clarificat ce se poate intelege prinr-un.

Ordin dat de Raed Arafat: Toate unitatile de primiri urgente sunt obligate sa preia toti pacientii adusi de ambulante

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a dispus, printr-un ordin emis luni, ca toate unitatile si compartimentele de primiri urgente sa preia toti pacientii adusi de ambulante,.

Raed Arafat, ordin de ultima ora pentru toate spitalele. Ce se intampla in aceste momente

Luni, Raed Arafat a emis ordinul care cere tuturor spitalelor si Unitatilor de Primiri Urgente din Romania sa nu mai refuze aducerea la spitale a pacientilor suspecti de coronavirus, dar si a celorlalti pacienti, indiferent de situatia locurilor disponibile in spitale. Ce se intampla acum. Anuntul lui Raed Arafat pentru toate spitalele din Romania Luni, .

RAED ARAFAT: Vor fi achizitionate trei milioane de teste rapide pentru COVID-19 si 10 milioane de seringi pentru vaccinare

Guvenul a adoptat joi seara o ordonanta de urgenta privind achizitia de materiale sanitare si echipamente in valoare de 67 milioane euro, a anuntat, astazi, secretarul de stat in MAI Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, care a precizat ca, printre altele, vor fi cumparate trei milioane de teste rapide pentru COVID-19 si 10 milioane de seringi pentru viitoare campanie de vaccinare impotriva SARS-CoV-2.

RAED ARAFAT: Guvernul a adoptat noi masuri care vor fi aplicate la nivel national, incepand de luni

Guvernul a adoptat joi seara o hotarare si o ordonanta de urgenta care prevad noi masuri la nivel national pentru limitarea raspandirii cazurilor de COVID-19 si care urmeaza sa intre in vigoare de luni, pentru o perioada de 30 de zile, a declarat, astazi, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, intr-o conferinta de presa la Palatul Victoria.

Este oficial! Raed Arafat, veste buna pentru cetateni. Ce se intampla cu pacientii cu simptome de COVID-19 care ajung in UPU

Raed Arafat a anuntat in cursul zilei de marti decizia finala privind reducerea timpului de asteptare la Unitatea Primi Urgente. Seful DSU a precizat ca au fost comandate teste rapide pentru depistarea COVID-19, urmand a se efectua pacientilor care se prezinta cu simptome specifice. Pacientii de la UPU, testati pentru COVID-19 in cursuri zilei de .

Nelu Tataru, Raed Arafat si Alexandru Rafila, convocati de urgenta la Palatul Cotroceni. Decizia luata de Klaus Iohannis

Tensiune uriasa in Romania, in urma exploziei de imbolnaviri cauzate de COVID-19. Presedintele Klaus Iohannis i-a convocat de urgenta pe cei mai importanti reprezentanti din Sanatate pentru a se consulta cu acestia referitor la gestionarea pandemiei. Printre cele mai cunosute persoane care vor participa se numara Nelu Tataru, medicul Alexandru Rafila si seful DSU, Raed .

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )