Libnet.ro
UNICEF

17:15

Raed Arafat: Nu pot sa recomand deschiderea restaurantelor

Antena3 Antena3,
Raed Arafat: Nu pot sa recomand deschiderea restaurantelor

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgnta, Raed Arafat, a declarat ca in ceea ce priveste redeschiderea restaurantelor urmeaza discutii in acest sens si ca el nu poate recomanda deschiderea acestora. continuă pe Antena3

Raed Arafat: Nu pot sa recomand deschiderea restaurantelor

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca, in calitate de medic, nu poate recomanda redeschiderea restaurantelor, varianta luata in calcul de autoritati pentru 1 septembrie. Daca se doreste deschiderea restaurantelor la un moment dat, putem spune conditiile pentru a reduce riscurile. Risc zero nu exista, a afirmat Arafat.

Raed Arafat: Nu pot sa recomand deschiderea restaurantelor. Risc zero nu exista

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, dr. Raed Arafat, considera ca, in toamna, este perfect posibila o revenire a coronavirussului, odata cu redeschiderea scolilor si reluarea activitatii dupa vacanta. Acesta a mai spus ca nu poate fi de acord cu redeschiderea restaurantelor.

RAED ARAFAT: Nu pot sa recomand deschiderea restaurantelor

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca, in calitate de medic, nu poate recomanda redeschiderea restaurantelor, varianta luata in calcul de autoritati pentru 1 septembrie. Daca se doreste deschiderea restaurantelor la un moment dat, putem spune conditiile pentru a reduce riscurile. Risc zero nu exista, a afirmat Arafat, conform Hotnews.

Raed Arafat: Nu pot sa recomand deschiderea restaurantelor. Daca se deschid, ce pot recomanda medicii sunt regulile foarte stricte (VIDEO)

Dupa saptamani intregi de crestere ingrijoratoare a numarului de infectari zilnice raportate, guvernantii sustin ca a fost oprita aceasta evolutie. Acum, se ia in calcul redeschiderea anumitor.

Raed Arafat, reactie categorica. Ce a putut sa spuna despre redeschiderea restaurantelor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a anuntat intr-o conferinta de presa ca, in anumite conditii, dupa 1 septembrie, restaurantele se pot deschide in interior. Care a fost reactia sefului DSU, Raed Arafat. Ce a spus Raed Arafat despre redeschiderea restaurantelor Desi presedintele, Klaus Iohannis a declarat ca restaurantele se pot redeschide de la 1 septembrie, seful .

Avertismentul lui Raed Arafat: Nu am vazut ce e mai rau din aceasta pandemie!

Raed Arafat a tras un semnal de alarma si a spus ca putem sa ne asteptam la o situatie mai rea la toamna si la iarna. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgnta, Raed Arafat, a declarat ca sunt foarte multi experti care vin cu pareri nefondate care din pacate au efect asupra unei parti din populatie.

RAED ARAFAT: Pandemia de coronavirus nu a trecut si s-ar putea sa ne trezim ca nici macar nu am vazut ce e mai rau

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, avertizeaza ca pandemia de coronavirus nu a trecut si s-ar putea sa ne trezim ca nici macar nu am vazut ce e mai rau.

RAED ARAFAT: Pandemia de coronavirus nu a trecut si s-ar putea sa ne trezim ca nici macar nu am vazut ce e mai rau

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, avertizeaza ca pandemia de coronavirus nu a trecut si s-ar putea sa ne trezim ca nici macar nu am vazut ce e mai rau.

Raed Arafat: Pandemia de coronavirus nu a trecut si s-ar putea sa ne trezim ca nici macar nu am vazut ce e mai rau

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, avertizeaza ca pandemia de coronavirus nu a trecut si s-ar putea sa ne trezim ca nici macar nu am vazut ce e mai rau. El a afirmat, la B1 TV, ca autoritatile se asteapta la un numar mai mare de cazuri in toamna si iarna si se concentreaza pe cresterea capacitatii sectiilor de terapie intensiva.

Raed Arafat, despre pandemia de COVID-19: S-ar putea sa ne trezim ca nici macar nu am vazut ce e mai rau!

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat marti ca pandemia de coronavirus nu a trecut si s-ar putea chiar sa ne trezim ca nici macar nu am vazut ce este mai rau din aceasta pandemie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )