Libnet.ro
UNICEF

13:30

Raed Arafat, prima reactie dupa incendiul de la centrul comercial din Afumati

Antena3 Antena3,
Raed Arafat, prima reactie dupa incendiul de la centrul comercial din Afumati

Un incendiu urias a izbucnit, luni, la un centru comercial din Afumati. Fumul este deplasat de curentii de aer catre soseaua de centura. Colegii de la ISU Bucuresti au mobilizat forte mari pentru. continuă pe Antena3

Ministrul Afacerilor Interne, prima reactie dupa ce doi sefi din Politia Rutiera au fost prinsi bauti la volan

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, i-a felicitat pe politistii de la Rutiera care i-au prins pe sefii lor bauti la volan, sustinand ca politia nu are probleme nici cu oamenii politici. S-a tot.

Prima reactie a Printului Harry, dupa ce Meghan Markle a nascut: ce spune despre numele mostenitorului

Printul Harry a avut o prima reactie dupa ce sotia sa, Meghan Markle, a nascut un baietel. El a stat de vorba cu jurnalistii imediat dupa nasterea copilului sau. Printul Harry a declarat, luni, imediat dupa nasterea primului sau copil, ca este cea mai frumoasa experienta pe care a trait-o vreodata. Vizibil emotionat, el s-a [] .

Raed Arafat acuza Realitatea TV ca denigreaza aplicatiile mobile de urgenta: Hoandraabereaza amestecand aplicatia DSU cu Ro-Alert

Raed Arafat este intr-un adevarat razboi cu Realitatea TV dupa ce postul respectiv a atacat Ro-Alert si aplicatia DSU. intr-o postare pe Facebook, demnitarul sustine ca totul este motivat de rea-credinta si de interesele ascunse ale unor participanti si moderatori de emisiuni.

Raed Arafat, recomandari in caz de grindina si tornada

Raed Arafat a explicat, la Antena 3, ce trebuie sa faci in caz de tornada si de grindina puternica. De cand s-a aflat de acest cod, informatia a fost data pe RO-Alert si pe aplicatia noastra. Cand.

Raed Arafat se cearta cu un post tv pentru Ro-Alert: Putem spune ca prostia ucide

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a reactionat pe Facebook fata de materialele critice lansate de postul de televiziune Realitatea TV cu privire la sistemul Ro-Alert si aplicatia DSU, el acuzand televiziunea de rea-credinta si interese ascunse.

Incendiu de proportii la centrul comercial Doraly din Afumati

Un incendiu de proportii a izbucnit langa centrul comercial Doraly din judetul Ilfov.

Raed Arafat: Daca cineva vede o chestie care arata ca o tornada, sa nu mearga spre ea

A fost emisa o prima avertizare meteo cu aspect tornadic, in judetele Ialomita si Calarasi. Coordonatorul Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Rad Arafat, a sfatuit oamenii din aceste zone sa se adaposteasca si sa nu se indrepte spre posibila tornada ce s-ar putea forma.

Raed Arafat: Populatia sa se pregateasca pentru fenomenele extreme

Meteorologii au emis o informare de vreme rea, cu ploi torentiale, vijelii, grindina si temperaturi scazute, valabila in cea mai mare parte a tarii, incepand de duminica dupa amiaza pana miercuri.

Carmen Dan, prima reactie dupa ce doi sefi din Politia Rutiera au fost prinsi bauti la volan

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, i-a felicitat pe politistii de la Rutiera care i-au prins pe sefii lor bauti la volan, sustinand ca politia nu are probleme nici cu oamenii politici. Reactia ministrului vine dupa ce doi sefi din Politia Romana au fost prinsi bauti la volan, vineri seara, in Bucuresti, in urma unei razii a Brigazii Rutiere.

VIDEO Barcelona, prima infrangere dupa 23 de etape (2-0 cu Celta Vigo)

Cu titlul de campioana asigurat si cu gandul la confruntarea cu Liverpool din semifinalele Champions League, Barcelona a introdus o formula experimentala in partida cu Celta Vigo si a pierdut, in deplasare, scor 2-0. A fost primul esec al catalanilor dupa 23 de etape si doar a treia infrangere din acest sezon de La Liga.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )